Takip Et

SON DAKİKA

Ünlü şairler ödüllerini aldı

13 Mayıs 2017, Cumartesi 11:55

     


Kuşadası Eğitim Geliştirme Vakfı (KEGEV) tarafından düzenlenen M. Sunullah Arısoy Şiir Yarışması’nda dereceye giren şairlere ödülleri verildi. Ünlü şair Hüseyin Atabaş ‘Yaşayıp Giderken’ isimli dosyasıyla birinciliğe layık görüldü.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Kuşadası Eğitim Geliştirme Vakfı (KEGEV) tarafından düzenlenen M. Sunullah Arısoy Şiir Yarışması’nın ödül töreni Kuşadası F. Özel Arabul Kültür Merkezi’nde (KUAKMER) gerçekleştirildi. Kuşadası Kaymakamı Muammer Aksoy ve Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı’nın katıldığı törende, birincilik ödülü ünlü şair Hüseyin Atabaş’a verildi. ‘Beni O Uysal Kuyuda Unutmayacaktın’ kitabı ile yarışmaya katılan Türkçe Öğretmeni Emin Kaya da KEGEV özel ödülünün sahibi oldu.

Hüseyin Atabaş’a ödülünü veren Kuşadası Kaymakamı Muammer Aksoy, “Bir toplumu tanımak için kültürüne bakacaksınız. Kültürümüzü yaşatmak için de bu tür etkinlikler çok önemli. Bu organizasyonların, örneklerin çoğalmasını diliyorum. Bu etkinliğin sürmesi için çaba harcayan, birbirinden güzel eserleriyle bu yarışamaya anlam katan şairlerimizi tebrik ediyorum” dedi. (MEHMET ÇALIK)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler