Takip Et

SON DAKİKA

Lions Kulüpleri eğitimi Kuşadası'nda başladı

13 Mayıs 2017, Cumartesi 10:34

     


Uluslararası Lions Kulüpleri tarafından düzenlenen Gençlerarası Değişim Programı'nda görevli yönetici ve koordinatörlere yönelik eğitim semineri Kuşadası'nda başladı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

ABD, Avrupa ve Türkiye'den 42 yönetici ve koordinatörün katıldığı seminerin açılışı Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı'nın da katıldığı bir törenle Güvercinada'da yapıldı.

Açılışta konuşan Başkanı Özer Kayalı, Lions Klüpleri tarafından yürütülen ve ülke tanıtımını hedefleyen Gençlerarası Değişim Programı'nın turizm kentleri açısından önemine dikkat çekerek, "204 ülkede 2 milyona yakın üyesi bulunan Lions Kulüpleri tarafından yaşama geçirilen kültürel değişim programı kapsamında ilçemizde bulunan siz değerli yöneticilere başarılan diliyorum. En önemli girdisi turizm olan bir ilçe olarak bu tür ziyaret ve çalışmaları çok önemsediğimi belirtmek istiyorum. Çünkü dünya barışı kültürler arası iletişim ve etkileşimle mümkündür. Sizleri Kuşadası'nda ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz" dedi.

BELGE VE ÖDÜL VERİLDİ

Kayalı'nın ardından konuşan Lions 118 R Genel Yönetmeni Cahit Kişioğlu, 6 yıldan bu yana kamp direktörlüğü yaptığını ve bu tür organizasyonların kültürel değişim açısından çok önemli olduğunu belirterek organizasyona katkı sağlayan kurumlara teşekkür etti. Açılışın sonunda Lions 118 R Genel Yönetmeni Cahit Kişioğlu tarafından katılımcılara teşekkür belgesi verilirken 2015-2016 döneminde dünyanın en iyi Gençlerarası Değişim Komite Başkanı seçilen Kuşadası Lions Kulübü Başkanı Necdet Uludağ'a ise ödül verildi.

Açılışa Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, Kuşadası Belediye Meclis Üyesi Canan İnanç, Lions Çocuk ve Gençlik Programları Dünya Sorumlusu Michael Anderson, Lions 118 R Genel Yönetmeni Cahit Kişioğlu, Lions Gençlerarası Değişim Programı Türkiye Sorumlusu Tanju Alp ve Kuşadası Lions Kulübü Başkanı Necdet Uludağ katıldı. (HABER MERKEZİ)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler