Takip Et

SON DAKİKA

Kaymakam Çelik gönül aldı

13 Mayıs 2017, Cumartesi 16:03

     


Koçarlı Kaymakamı Fırat Çelik Sapalan, Karaağaç ve Çeşme mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlarla buluştu. Kaymakam Çelik, hasta ve yaşlı vatandaşları da evlerinde ziyaret ederek sorunlarını dinledi, kadınların da Anneler Günü'nü kutlayarak gönüllerini aldı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Koçarlı Kaymakamı Fırat Çelik, mahalle ziyaretleri kapsamında beldeden dönüşen Sapalan, Karaağaç ve Çeşme mahallelerinde birtakım ziyaretler gerçekleştirdi. Çelik ve beraberindeki heyet; vatandaşların ihtiyaçlarını ve taleplerini dinledi. İstek ve talepleri not ederek gereğinin yapılması konusunda ilgili kurumlara talimat veren Kaymakam Çelik, son olarak mahalledeki yaşlı ve hasta vatandaşları da evlerinde ziyaret ederek hal ve hatırlarını sordu.

HEYET SORUN VE İSTEKLERİ YERİNDE DİNLEDİ

Koçarlı Kaymakamı Fırat Çelik’e mahalle ziyaretinde, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Yasin Tiryaki, İlçe Yazı İşleri Müdürü Murat Coşkunçay, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Dirik, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdür Vekili Mutlu Aktaş, Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Mustafa Şencan, Orman İşletme Şefi Mustafa Kurşunoğlu, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdür Vekili Fatih Uygun eşlik etti. Ziyaretin kendilerini çok mutlu ettiğini söyleyen mahalleliler, Kaymakam ve daire amirlerine teşekkür ettiler. (HAKAN AKIN)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler