Takip Et

SON DAKİKA

Taşeronun sınav heyecanı başladı

13 Mart 2018, Salı 16:23

     


Aydın Büyükşehir Belediyesi ve kamuda taşeron kapsamında çalışan yaklaşık 10 bin personelde sınav heyecanı başladı. Aydın il genelinde Büyükşehir Belediyesi Bünyesinde çalışan 6 bin civarı, kamuda 4 bin taşeron işçi kadroya geçmek için sınavlarda ter dökmeye başladı. Karacasu’da Büyükşehir belediyesi bünyesinde çalışan 46 işçi, Karacasu Belediyesi'nde ise 70 işçi olmak üzere toplamda 116 işçi kadroya alınmayı bekliyor.

Taşeron işçilerin sınav süreci başladı. Aydın Valiliği’nin görevlendirdiği bir memur, Büyükşehir Belediyesi ilgili Daire Başkanlığı’nda görevlendirilen 4 kişiyle birlikte 5 kişiden oluşan komisyon, her gün ilçelerden gelen taşeron işçileri mülakata alıyor. Aydın’da 1 Mart’ta başlayan sınav süreci, 21 Mart’ta son bulacak. Efeler ilçesiyle birlikte Aydın’daki 17 ilçede çalışan 5 bin 600 Büyükşehir personeli her gün sınav heyecanı yaşıyor. Buna ilçe belediyeleri de eklendiğinde 6 binin üzerinde işçi kadroya alınmak için mülakat sınavını başarıyla vermeyi bekliyor.

KARACASU’DA 116 TAŞERON SINAVA GİRECEK

Karacasu Belediyesi’nde 70, Büyükşehir Belediyesi’nin Karacasu’daki AYBA’da 13 ve ASKİ’de 33 olmak üzere toplam 116 taşeron işçi statüsündeki personel, kadroya alınmak için yaptıkları işlere göre uygulamalı sınava girmeye başladı. Karacasu Belediye personelinin de 16 Mart Cuma günü mülakat sınavına gireceği öğrenildi. Sınavı atlatan personel ise 2 Nisan’da açıklanması beklenen sonuçları sabırsızlıkla bekliyor. (GÜLAY ÖZTEKİN)







 
Son Eklenen Haberler