Takip Et

SON DAKİKA

Nazillili esnaflardan Başkan Alıcık’a ziyaret

13 Mart 2018, Salı 08:55

     


Nazilli Elektrik, Elektronik, Sıhhi Tesisat, Saat, Radyo Tamirciliği, Fotoğraf, Klima, Bobinajcılar Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Akyol ve yönetimi Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ı makamında ziyaret etti.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Nazilli Elektrik, Elektronik, Sıhhi Tesisat, Saat, Radyo Tamirciliği, Fotoğraf, Klima, Bobinajcılar Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Akyol, Başkan Yardımcısı Ahmet Kirişoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Abdurrahman Yarangünü, Sabri Pehlivan, Cihan Koparan, Yusuf Danacı, Mehmet ali Kızıl, Hüseyin Yetkiner ve Denetim Kurulu Başkanı Bünyamin Tortumlu, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ı makamında ziyaret etti.

Ziyaretlerinden dolayı Akyol ve yönetimine teşekkür eden Başkan Alıcık, “Yeni görevinde Mehmet kardeşime başarılar diliyorum. Esnafımız ve Nazilli'miz için hayırlı uğurlu olsun. Oda başkanlarımız yoğun bir şekilde çalışıp üyelerinin sorunlarını dinliyorlar. Bu nedenle esnaf odaları ile ilgili çözülmeyecek bir sıkıntı yaşamıyoruz. Ben de bir esnaf çocuğuyum. Bu nedenle esnaf olmanın zorluklarını iyi bilirim. Kardeşlerimizin içi rahat olsun. Nazilli Belediyesi olarak esnafın yanındayız” ifadelerini kullandı. (HABER MERKEZİ)







 
Son Eklenen Haberler