Takip Et

SON DAKİKA

Karataş ve Cengiz’den başkanlara ziyaret

13 Mart 2018, Salı 09:06

     


Didim Turizm Altyapı Hizmet Birliği Başkanı Sevinç Karataş ve Didim Turizm Derneği Başkanı Tayyar Cengiz, ilçedeki sivil toplum kuruluşları ziyaretleri kapsamında Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi ile Esnaf ve Sanatkarlar Odası’na ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Geçtiğimiz ay yapılan Didim Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin Olağan Genel Kurulu’nda güven tazeleyerek yeniden seçilen mevcut Başkan Ali İhsan Kubaliç’e ziyarette bulunan Didim Turizm Altyapı Hizmet Birliği (DİTAB) Başkanı Sevinç Karataş ve Didim Turizm Derneği (DİTUR) Başkanı Tayyar Cengiz, Başkan Ali İhsan Kubaliç’i tebrik ederek başarılar diledi. Ziyaretten duyduğu memnunluğu ileterek teşekkür eden Başkan Kubaliç ise esnafın dertlerini çözmeye çalıştıklarını, bunu yaparken herkese eşit ve ellerinden geldiği kadar yardım etmeye çalıştıklarını ifade etti.

DİTAB Başkanı Sevinç Karataş ve DİTUR Başkanı Tayyar Cengiz, Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı’na seçilen Şerif Erul’u da ziyaret etti. Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Şerif Erul ve yönetimini kutlayan Karataş ve Cengiz, kendilerine başarı temennisinde bulundu. Başkan Erul ise ziyaretleri için DİTAB Başkanı Sevinç Karataş ve DİTUR Başkanı Tayyar Cengiz’a teşekkür etti. (EDİZ VERDİOĞLU)







 
Son Eklenen Haberler