Takip Et

SON DAKİKA

Başkan Atabay, Cumhuriyet Caddesi esnafının sorunlarını dinledi

13 Mart 2018, Salı 10:16

     


Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Şerif Erul ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Cumhuriyet Caddesi esnafıyla bir araya gelerek sorunları dinledi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, esnafların yanında olmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Pektaşoğlu Sanayi Sitesi esnafıyla bir araya gelen Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, bu kez Cumhuriyet Caddesi esnafıyla bir araya gelerek, istişarede bulundu. Didim Belediyesi düğün salonunda gerçekleşen toplantıya, Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, Belediye Başkan Yardımcıları Salih Bakoğlu ve Ahmet Yılmaz, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Şerif Erul, ikinci Başkan Nihat Özçevik ve yönetim kurulu üyeleri, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi ikinci Başkanı Abdulkadir Mirza, Belediye Meclisi üyeleri, birim amirleri ile Cumhuriyet Caddesi esnafı katıldı. Toplantıda Cumhuriyet Caddesi’ndeki otopark, yol, kaldırım, ışıklandırma ve çiçeklendirme gibi sorunlar dile getirildi.

Toplantının açılışında konuşan Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Şerif Erul, sorunlara çözümler aramak ve önerileri sunmak için bu toplantıyı gerçekleştirdiklerini belirterek, “Bugün burada Cumhuriyet Caddesi ile ilgili sorunları masaya yatırıyoruz. Bizler Didim Esnaf Odası olarak esnafın yanındayız. Sorunlara hep beraber çözüm yolları arayacağız” dedi. Cumhuriyet Caddesi’nin Didim’in kalbi olduğunu ifade eden Erul, “Cumhuriyet Caddesi’ni güzelleştirirsek Didim’in çarşısı canlanmış olur. Biz bundan sonra esnafla iç içe olmak istiyoruz. Çünkü biz emanetçi değiliz, hepimiz Didimliyiz ve birbirimize sahip çıkmalıyız” diye konuştu.

“ESNAFIN TÜM SORUNLARINI KONUŞALIM İSTİYORUZ”

Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay ise Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Şerif Erul’un esnafın sorunlarını konuşmak, ilk ağızdan dinlemek ve çözümleri birlikte bulmak için kendilerine düşünce getirdiğini kaydederek, şunları söyledi: “Bizler, esnaf odamızın çağırdığı her yere gideceğimizi söyledik. Çünkü netice itibariyle esnafımızla bir arada olacağız. Esnafın ne sorunları varsa hepsini konuşalım istiyoruz. Bütün sorunlarla ilgili olarak çözümleri iş programımız içerisinde yaparız. Çalışmaları yaparken esnafımızla sürekli istişare halinde oluruz.”

 

“ESNAF ODAMIZ İLE DİRSEK TEMAS İÇERİSİNDEYİZ”

Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçimlerinin yeni gerçekleştirildiğini ve yeni yönetime çalışmalarına başarılar dilediğini vurgulayarak, “İşin içerisine çok dinamik girdiler. Bizde kendileriyle beraber temas içerisinde oluruz. İlçemizde sadece esnafımızın değil, her vatandaşımızın sorunlarını çözmek için kendileriyle hep beraber olacağız” ifadesini kullandı.

 

BAŞKAN ATABAY’DAN SORUNLARA ÇÖZÜM ÖNERİLERİ

Cumhuriyet Caddesi esnafıyla görüşerek istişarede bulunan Başkan Atabay, Cumhuriyet Caddesi’nde tabela düzenlemesi, dış cephe çalışması ve tente çalışması olmak üzere üç önemli sorunun olduğunu kaydederek, bu üç sorunu düzgün bir şekilde planlayıp sezon sonu çalışmaların yapılmasını önerdi. Esnafın otopark problemi yaşandığını ifade etmesi üzerine Çarşamba pazarının kurulduğu alanın esnaf tarafından otopark olarak kullanılması önerisinde bulunan Atabay, esnafın ışıklandırma sorunu şikayetine ilişkin ise ışıklandırma sorununu 1 hafta içerisinde çözeceklerini, orta refüjde de çiçeklendirme çalışmaları yapacaklarını sözlerine ekledi. (EDİZ VERDİOĞLU)







 
Son Eklenen Haberler