Takip Et

SON DAKİKA

Nazilli Canlı Hayvan Pazarı pırıl pırıl

13 Şubat 2019, Çarşamba 11:43

     


Nazilli Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, haftanın iki günü büyük ve küçükbaş hayvanların satışının yapıldığı Canlı Hayvan Pazarı’nda genel temizlik çalışması gerçekleştiriyor.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Nazilli Belediye Meclisi kararıyla Nazilli Ticaret Borsası'nca modernize edilerek işletmeye açılan ve yaklaşık 7 yıldır halkın hizmetinde olan Canlı Hayvan Pazarı, her pazar sonrası düzenli olarak temizleniyor.

Haftaiçi salı günleri büyükbaş, perşembe günleri de küçükbaş hayvan pazarının kurulduğu bin 500 adet büyükbaş ve 10 bin adet küçükbaş kapasiteli padoklar gün sonunda Nazilli Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerce temizleniyor.

Nazilli Hayvan Pazarı'nın temizlik, hayvanların kontrolü ve verilen diğer hizmetler açısından Türkiye'nin sayılı pazarlarından biri olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Haluk Alıcık, “İlçemizde bulunan canlı hayvan pazarımız her daim canlılığını korumaktadır ve dolayısıyla sirkülasyonu hayli fazla olan bir pazara sahibiz. Vatandaşlarımızın daha sağlıklı bir ortamda hayvan satışı gerçekleştirmelerini sağlamak için temizlik ekiplerimiz rutin olarak temizliklerini gerçekleştiriyor. Bu sayede gerek satıcılara gerek vatandaşa sağlıklı ve hijyenik ortamda alışveriş imkanı sunuluyor. Belediyemizin Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipleri tarafından titiz bir çalışma yapılarak çevre temizliği yanısıra küçük ve büyükbaş hayvanların bulunduğu alanda ve sosyal tesislerin çevresinde çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Halkımızın bu konuda endişesi olmasın.” diye konuştu. (HABER MERKEZİ) 







 
Son Eklenen Haberler