Takip Et

SON DAKİKA

Aydınlı veteriner hekimler stres attı

13 Şubat 2019, Çarşamba 16:44

     


Aydınlı veteriner hekimler düzenlenen birlik, beraberlik ve dayanışma gecesinde gönüllerince eğlenerek stres attı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Aydın Veteriner Hekimleri Odası Başkanlığı'nca Efeler Keyif Bahçesi Restoran’da düzenlenen geceye, Adnan Menderes Üniversitesi’nin (ADÜ) veteriner hekim olan Rektörü Prof Dr. Osman Selçuk Aldemir, TOÇ BİR-SEN Aydın Şube Başkanı Veteriner Hekim Mustafa Aydoğan ve Cumhur İttifakı Köşk Belediye Başkanı Adayı, Veteriner Hekim Nuri Güler, Aydın’da hizmet veren veteriner hekimler, eşleri ve çocukları katıldı.

"GÜÇLÜ DİYALOG-GÜÇLÜ MESLEK ÖRGÜTÜ"

Açılış konuşmasını Aydın Veteriner Hekimleri Odası Başkanı Cemil Şahin yaptı. Başkan Şahin konuşmasında, “Hepimizin malumu, çok zor şartlar altında büyük özveriyle dünyanın en kutsal mesleğini icra ediyoruz. Dolayısıyla yoruluyoruz; yıpranıyoruz ve çoğu zaman kendimize, ailemize, meslektaşlarımıza yeterli zaman ayıramıyoruz. Biz meslek camiası olarak birbirimizi yakından tanımazsak, kimsenin de bizi tanımasını bekleyemeyiz. Dolayısıyla, birlik ve beraberliği güçlendirmek amacıyla oda olarak düzenleyeceğimiz ve mesleğimizin tüm alanlarında çalışan meslektaşlarımızın katıldığı bu tarz organizasyonların sayısını artırmalıyız ki hem ailelerimiz tanışıp kaynaşsın hem de meslektaşlarımız arası paylaşımlar artabilsin. Birçok problemin çıkış noktası diyalog ve iletişim eksikliğidir. Bizler ‘Güçlü Diyalog-Güçlü Meslek Örgütü’ anlayışıyla hareket ettiğimiz müddetçe hep birlikte tüm problemleri aşacağımıza yürekten inanıyoruz. Organizasyonumuzda emeği geçen yönetim kurulu üyelerimize ve dayanışmaya önem vererek salonlara sığmayacak sayıda katılım sağlayan meslektaşlarımıza ve kıymetli ailelerine odamız adına şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

“DAYANIŞMAYA BÜYÜK ÖNEM VERMELİYİZ”

ADÜ Rektörü Prof. Dr. Aldemir, dayanışmaya önem verilmesi gerektiğini vurgulayıp, “Böyle bir gecede, mesleğimizin tüm alanlarında çalışan meslektaşlarımızla ve değerli aileleriyle bir araya geldiğim için çok mutluyum. Veteriner hekimler arası dayanışmaya büyük önem vermeliyiz ki hem mesleğimiz hak ettiği noktalara hızla ulaşsın hem de mesleği icra etmek çok daha keyifli hale gelebilsin. Ben, veteriner hekim olarak rektörlük gibi kutsal bir görevi ifa ediyor olmaktan gurur duyuyorum; makamımızın kapısı meslektaşlarımıza 24 saat açıktır. Odamızın gerçekleştireceği tüm organizasyonlara ve toplantılara mümkün mertebe katılım sağlayacağım. Böyle yoğun bir katılımla gerçekleştirilen gecenin organizasyonunda emeği geçen Veteriner Hekimler Odası Başkanımız Cemil Şahin ve Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür ediyor, iyi eğlenceler diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Meslektaşlar ve aileleri hem birbirleriyle daha yakından tanışma fırsatı buldu hem de doyasıya eğlenerek stres attılar. Veteriner Hekimleri organizasyondan duydukları memnuniyeti dile getirerek,devamını beklediklerini ifade etti. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler