Takip Et

SON DAKİKA

TYSD Didim Şubesi’nde Baylan güven tazeledi

13 Şubat 2018, Salı 15:46

     


Türkiye Yardım Sevenler Derneği (TYSD) Didim Şubesi olağan genel kurulunda mevcut Şube Başkanı Deniz Baylan, yeniden başkan seçilerek güven tazeledi.

 

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ)

 

Bugüne kadar sağlık, eğitim ve sosyal yardımlaşma amaçlı kermesler düzenleyen, bu etkinlikleri ile Didim Devlet Hastanesi başta olmak üzere okullara ve camilere önemli katkı sağlayan Türkiye Yardım Sevenler Derneği Didim Şubesi olağan genel kurulu yapıldı. Didim Ticaret Odası toplantı salonunda yapılan genel kurula TYSD Didim Şubesi Başkanı Deniz Baylan, yönetim kurulu üyeleri ve şube üyeleri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan genel kurulda konuşan Türkiye Yardım Sevenler Derneği Didim Şubesi Başkanı Deniz Baylan, 2016 yılındaki faaliyetleri hakkında bilgiler vererek, “Geliri sağlık, eğitim ve sosyal yardımlaşmada kullanılmak üzere 3 Mart 2016’da kermes yaptık. 23 Mart 2016’da Didim Devlet Hastanesi’ne eforlu kardiyo cihazı bağışladık. Pazar yerinde yapılmakta olan camiye bağışta bulunduk. 14 Mayıs 2016’da Didim Huzurevi sakinlerine giyecek yardımı yaptık. 17 Haziran 2016’da Cumhuriyet İlköğretim Okulu’na Atatürk Köşesi yaptırdık. 23 Haziran 2016’da Didim Devlet Hastanesi’ne son model röntgen CR cihazı bağışladık. Ayrıca Nusaybin’de bulunan 2 bin Mehmetçiğe bir tır sıfır giysi hediye ettik” dedi.

2017'DEKİ YARDIMLAR

Şube olarak 2017 yılında da birçok etkinlik yaptıklarını ve eğitim kurumlarına yardımlarda bulunduklarını ifade eden Baylan, “8 Mart 2017’de hem Kadınlar Günü için hem de Türkiye Yardım Sevenler Derneği’nin kuruluşunun 89. yılını kutlamak için kahvaltı düzenledik. 23 Nisan’da Nurullah Kocabıyık İlköğretim Okulu’ndaki ihtiyaç sahibi öğrencileri sıfır giysilerle sevindirdik. 26 Mayıs’ta Turmepa Deniz Temiz Derneği’nin 21 Akdeniz ülkesinde gerçekleştirilen deniz kirliliğine dikkat çekme etkinliğinin Didim ayağını gerçekleştirdik. 21 Eylül’de Atatürk öğrenci bursları için gece düzenledik. 29 Aralık’ta yeni yıla merhaba gecesi düzenledik. Tespit ve taleplere göre evsizlere, Suriyeli göçmenlere, hasta, hasta yakınlarına ve ihtiyacı olan öğrencilere yardım ettik” diye konuştu.

YÖNETİM KURULU

Genel kurulda Yönetim Kurulu’nun faaliyet raporları ve gelir gider raporları ile Denetim Kurulu raporunun ibra edilmesinin ardından 2018 yılı bütçesi de görüşüldü. Tek listeyle gidilen seçimde mevcut Şube Başkanı Deniz Baylan, yeniden başkan seçilerek güven tazeledi. 2 yıl süreyle görev yapacak olan Deniz Baylan başkanlığındaki Türkiye Yardım Sevenler Derneği Didim Şubesi’nin yönetim kurulu Nazire Karakaya, Gül Börekçi, Gülden Ege, Eylem Aydın, Emel Bayramoğlu, Nurcan Onarlı, Şehriban Karakış ve Yeliz Özbaşlı’dan oluştu. (EDİZ VERDİOĞLU)







 
Son Eklenen Haberler