Takip Et

SON DAKİKA

Didim’de Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü binasının temeli atıldı

13 Şubat 2018, Salı 14:54

     


Didim’de Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü’nün yeni hizmet binasının temel atma töreni yapıldı.

 

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ)

 

Didim İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü yeni hizmet binasının temeli törenle atıldı. Törene Didim Kaymakamı Mehmet Türköz, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Alamettin Hatipoğlu, İlçe Müftüsü Ahat Taşcı, Didim Ticaret Odası Meclis Başkanı Hilmi Yıldırım, Didim Ziraat Odası Başkanı Bahattin Gökdemir ve vatandaşlar katıldı. Temel atma töreninde Didim Ziraat Odası tarafından kurban kesilirken, İlçe Müftüsü Ahat Taşcı’nın yaptığı duanın ardından Didim İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’nün yeni hizmet binasının temeli atıldı.

Törende konuşan Didim Kaymakamı Mehmet Türköz, Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü’nün Altınkum Mahallesi’nde fiziki şartları oldukça sıkıntılı olan bir yerde hizmet verdiğini belirterek, “Özellikle yaz aylarında ulaşım yönünden büyük sıkıntılar oluşuyordu. Turizm yeri olması nedeniyle deniz kenarına yakın bir yerde hizmetlerini sürdürüyordu. Vatandaşların ulaşımı ve hizmet alması anlamında devletimiz İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’ne Efeler Mahallesi’nde yeni bir yer tahsis etti. Bugün yeni hizmet binamızın temelini atıyoruz” dedi.

 

DİDİM ZİRAAT ODASI, KURBAN KESEREK KAN AKITTI

Didim Ziraat Odası Başkanlığı’nın böyle bir hizmete katkı sunmak için kurban kestiğini ve kan akıttığını ifade eden Türköz, “Binamız 300 metrekare oturma alanına sahip ve 2 kat üzerine kurulu olacak. Şu an için ihtiyaçlara cevap veriyor. İleride ihtiyaç olduğunda genişleme imkanı olan bir yer. O bakımdan oldukça güzel, geniş ve ferah bir yer. Çiftçilerimiz araçlarıyla buraya gelip, kolaylıkla araçlarını park edip hizmetlerini alacaklar. İnşallah kazasız, belasız inşaatımız biter. Bu sene içerisinde de ilçemizdeki çiftçilerimize hizmet sunmaya başlarız” diye konuştu.

 

TAHSİSİ 2008’DE YAPILMIŞTI

Didim Ziraat Odası Başkanı Bahattin Gökdemir de İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’nün yeni hizmet binasının hayırlı olmasını dileyerek, şunları söyledi: “İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü hizmet binası yıllardır şehirden kopuk, ulaşımı zor olan bir yerdeydi. Bugün burada bu inşaatın başlaması bizi sevindirdi. İnşallah kısa zamanda bu inşaat biter ve çiftçilerimize burada hizmet vermeye başlar. Böylece diğer kurumlarla iç içe olup, çiftçilerimiz de çekmiş olduğu zorluklardan kurtulur.” (EDİZ VERDİOĞLU)







 
Son Eklenen Haberler