Takip Et

/>

SON DAKİKA

Ege'de kar sevinci

13 Ocak 2021, Çarşamba 14:09

     


Afyonkarahisar, Kütahya ve Manisa'da sabah saatlerinde başlayan kar yağışı. Ege kentlerini beyaza bürüdü. Aydın'da da Cuma günü kar yağışı beklendiği bildirildi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

AFYONKARAHİSAR'DA YÜKSEK KESİMLERE KAR YAĞDI

Kentte, sabah saatlerinde başlayan sağanağın ardından yüksek kesimlerde de kar yağışı etkili oldu.

Afyonkarahisar'ı çevre illere bağlayan karayolların yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı, trafikte aksamalara yol açtı.

Karayolları 31. Şube Şefliğine bağlı ekipler de yüksek kesimlerdeki yol güzergahlarında tuzlama ve küreme çalışması yaptı.

Meteoroloji 5. Bölge Müdürlüğü ekipleri de kentte kar yağışının önümüzdeki günlerde de etkili olacağını bildirdi.

YILIN İLK KARI

Kütahya'nın Domaniç ile Bursa'nın İnegöl ilçelerini bağlayan 1500 metre rakımlı Kocayayla Geçidi'ne yılın ilk karı yağdı.

Manisa'da da yılın ilk karı, kentin yüksek rakımlı ilçelerinden Demirci ilçesine düştü.

İlçe merkezinde sağanak etkili olurken ilçenin yüksek kesimleri olan Gelinuçtu ve Kocayayla mevkilerine yılın ilk karı yağdı.

Demirci Belediyesi ekiplerinin, ilçe merkezinde de beklenen kar yağışı için hazırlık yaptığı öğrenildi.

Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk, "Toprak bereketlendi. Meteoroloji bölgemiz için kar uyarısı yaptı. Ekiplerimiz yolları açık tutmak için kar yağışına hazır." dedi.

AYDIN’A KAR GELİYOR

Meteoroloji 2. Bölge Müdürlüğü verilerine göre, Cuma günü gece saatlerinde Aydın’ın yüksek kesimlerinde de kar yağışı beklendiği, hava sıcaklığının da sıfır derecelere kadar düşeceği belirtildi. (AA)


HABER VİDEOLARI






 
Son Eklenen Haberler