Takip Et

SON DAKİKA

Erdem ve Kayalı TOKİ konutları için bir araya geldi

12 Kasım 2016, Cumartesi 15:17

     


AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem ve AK Parti Kuşadası İlçe Başkanı Ali Kara, Kuşadası'na yapılması planlanan TOKİ konutları için Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı ile bir araya geldi. Belediyede gerçekleşen görüşmede dar gelirli ve emekli aileler için yapılması planlanan TOKİ konutlarının detayları konuşuldu.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Kuşadası'ndaki taksicilerin sorunlarının çözülmesinin ardından taksicilerle bir araya gelen AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem sürpriz bir şekilde Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı'ya da ziyaret gerçekleştirdi. Başkan Kayalı'nın makamında yapılan görüşmede, Kuşadası'na yapılması planlanan TOKİ konutları görüşüldü. Kuşadası'nda dar gelirli ve emekli aileler için TOKİ konutlarının ihtiyaç olduğuna dikkat çeken Erdem, Kuşadası Belediyesi'nin de bu konuda istekli olmasıyla birlikte çalışmaların daha da hızlanacağını belirtti.

"GÖRÜŞME OLUMLU GEÇTİ"

Dar gelirliler,emekliler için 2+1 ve 3+1 olmak kaydıyla ve çok lükse kaçmadan TOKİ konutlarının yapılmasının Kuşadası için önemli olduğunu ifade eden Mehmet Erdem, "Daha önce de Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı ile birçok konuda beraber çalıştık. Kuşadası'nda olduğum için hem nezaket ziyaretinde bulunmak hem de Kuşadası'na yapmayı hedeflediğimiz TOKİ konutları için Belediye Başkanı Özer Kayalı ile görüşmek istedim. Çünkü bu tarz projelerde yerel yönetimler işin içinde olursa, süreç daha hızlı ilerliyor. Biz de Kuşadası'nda bu tarz bir projeyi bir dernek veya sivil toplum örgütü ile yürütmek yerine Kuşadası Belediyesi ile yürütmenin daha doğru ve daha hızlı olacağını anlattık. Siyaset ve görüş ayrılıklarının bir kenara bırakılarak, sadece Kuşadası'na bir şeyler yapabilmek için gerçekleştirilen bu görüşme gayet olumlu geçti. İlerleyen süreçlerde Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı ile tekrar görüşmelerimiz olacak. İnşallah Kuşadası için güzel şeyler olur" dedi.

"KUŞADASI'NA YARARLI OLAN PROJELERE AÇIĞIZ"

Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, TOKİ konutları için kendisinden görüş ve fikir almak isteyerek ziyarette bulunan Mehmet Erdem'e teşekkür ederek, "Aydın Milletvekili Sayın Mehmet Erdem'in Kuşadası'na yapılması planlanan TOKİ konutları konusundaki düşüncelerini dinledik. Kuşadası Belediyesi olarak ilçemiz halkına fayda sağlayacak, Kuşadası için yararlı olacak projelere her zaman açığız. Şu an için TOKİ konutlarının yapılması planlanan yer konusunda netleşen bir şey yok. Bu konu hakkında incelemelerimiz ve görüşmelerimiz devam edecek. Bu tarz projelerde 'Yaptım oldu' demek yerine, yerel yönetimlerin fikirlerinin ve önerilerinin alınması çok önemli. Bu konuda hassas davranan Mehmet Erdem'e teşekkür ediyorum" diye konuştu. (MEHMET ÇALIK)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler