Takip Et

SON DAKİKA

Atatürk 2017 yeni yıl takvimi satışa çıktı

12 Kasım 2016, Cumartesi 14:47

     


Karacasu Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Şube Başkanı İsa Çetin, eskiyi bitirip yeni yıla yaklaşırken, genel merkez ve Anıtkabir Komutanlığı’ndan getirttiği 500 adet 2017 yeni yıl Atatürk takvimlerini görücüye çıkardı. Seçme Atatürk posterlerinden oluşan 12 yaprak takvimi 15 liradan satarak derneğe gelir elde etmeyi amaçlayan ADD Başkanı Çetin, “Takvimler derneğimize kitap olarak geri dönüyor. Çocuklarımıza ücretsiz Atatürk kitapları dağıtıyoruz. Şu ana kadar Karacasu’da 7 bin adet kitap dağıtıldı” dedi.

NUTUK KİTABINA YOĞUN BİR İLGİ VAR

Son zamanlarda vatandaşlardan Atatürk poster ve takvimleri ile birlikte Nutuk kitabına çok fazla miktarda talep olduğunu belirten Çetin, “Atatürk’ü hafızalardan ne kadar silip atmak, unutturmak isteseler de aksine bir o kadar ilgi artıyor. Bir asra damgasını vuran 100 yılın gelmiş geçmiş, dünyanın tanıyıp kabul ettiği ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü kimsenin unutturmaya gücü yetmez, yetmeyecek” dedi.

"HAFIZA TAZELEMEK İSTİYORLAR"

İnsanlar evlerinde çocukların odalarında her yerde Atatürk’ü görmek ve anmak için Atatürk’e dair ne varsa satın aldıklarını ifade eden ADD Başkanı İsa Çetin, "Küçük yaşlarda öğrenip unuttuğu Atatürk ilke ve devrimlerini tekrar okuyarak hafızalarını tazelemek istiyor. Takvimden elde ettiğimiz gelir derneğe kitap olarak geri dönüyor. Çocuklarımıza dağıtarak, Atatürk’ü daha iyi anlamalarını onun ilke ve devrimlerini benimseyerek, onun çizdiği yoldan ilelebet yürüyecek gençler yetişiyor. Bu güne kadar 7 bin adet Atatürk kitabı dağıttık. Son zamanlarda nutuk kitabına da çok yoğun bir ilgi var. Nutuk yetiştiremiyoruz. O nedenle Nutuk elde eden Atatürkçü vatandaşlarımızdan derneğimize ulaştırmalarını rica ediyoruz” diye konuştu. (GÜLAY ÖZTEKİN)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler