Takip Et

SON DAKİKA

Veteriner Hekimlerden Vali Köşger'e ziyaret

12 Ekim 2018, Cuma 09:51

     


Aydın Veteriner Hekimleri Odası Başkanı Cemil Şahin ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger'i ziyaret etti.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Aydın Veteriner Hekimler Odası’nın 30 Eylül’de gerçekleştirilen 13. Olağan Genel Kurulu’nda Başkanlığa seçilen Cemil Şahin ve yeni yönetimi, Aydın protokolüne ziyaretlerini sürdürüyor. Başkan Şahin ile Yönetim Kurulu Üyeleri Vali Yavuz Selim Köşger’i makamında ziyaret etti.

Veteriner Hekimleri Odası'nın Vali Köşger’e gerçekleştirdiği ziyarette, veterinerlik alanında yaşanan sıkıntılar ve çözüm yolları istişare edildi. Başkan Şahin, Aydın Tarım ve Orman İl Müdürlüğünde Veteriner Hekim İl Müdür Yardımcısı kadrosunun uzun zamandır boş olduğunu ve bu açığın en kısa sürede kapatılmasının hayvan sağlığı ve yetiştiriciliği ile toplum sağlığı açısından büyük önem taşıdığını Vali Köşger’e hatırlattı. Vali Köşger, bu Konuyla yakından ilgileneceğini söyleyerek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti İfade etti, Veteriner Hekimleri Odası Başkanı Şahin ve yönetimine başarı dileklerini iletti.

Aydın Veteriner Hekimleri Odası Yönetim Kurulu adına Başkan Şahin, Vali Yavuz Selim Köşger'e Mustafa Kemal Atatürk'ün Atatürk Orman Çiftliğinde çekilen fotoğrafını tablo şeklinde hediye etti. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler