Takip Et

SON DAKİKA

Başkan Alıcık denetim yaptı

12 Ekim 2018, Cuma 12:58

     


Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, döviz kurlarındaki hareketlilik bahanesiyle ürünlerin fiyatlarında artış yaparak "haksız kazanç" elde edilmesini engellemek amacıyla Perşembe pazarında denetim yaptı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Başkan Haluk Alıcık ve Zabıta Müdürlüğü ekipleri fahiş fiyat uygulamasının önüne geçmek için Perşembe pazarında denetim yaptı.

Vatandaşların ekonomik çıkarlarını korumak adına denetim yaptıklarını belirten Başkan Alıcık, “Geçtiğimiz günlerde zabıta ekiplerimiz stokçuluğun ve fahiş fiyat artışının önüne geçmek için denetim yapmıştı. Mevzuata uymayanlar hakkında İl Ticaret Müdürlüğümüz gerekli yasal işlemleri başlattı. Bugün de pazarımızda bir denetim gerçekleştirdik. Ben Nazilli’deki pazarcı esnafımıza teşekkür ediyorum çünkü diğer pek çok il ve ilçede uygulanan fahiş fiyatlar ilçemizde yok denecek kadar az” ifadelerini kullandı.

Denetimlerin devam edeceğinin altını çizen Alıcık, “Ekiplerimiz kentimizde bulunan marketlerin raflarındaki ürünlerin üretim koşullarını, fiyat etiketlerini, etiket ve kasada fiyat farkı olup olmadığını kontrol etmeye devam edecek. Nazillimizde, fahiş fiyat uygulayıp, yaşanan dalgalanmaları fırsat bilenlere yer yok” diye konuştu. (HABER MERKEZİ)







 
Son Eklenen Haberler