Takip Et

SON DAKİKA

Tehlikeli yolculuk bitiyor

12 Ekim 2017, Perşembe 13:55

     


Çine Belediyesi, Elderesi İlkokulu’na giden yoldaki uçurum tehlikesini önlemek için önlem alındı. Dar yol genişletildi, uçuruma duvar örüldü.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)                                          

Çine Elderesi Mahallesi sakinleri mahallede bulunan ilkokula giden ve öğrenciler için tehlike arz eden yoldaki uçurumunun bir an önce önlem alınması talebi üzerine Çine Belediye harekete geçti. Çine Belediye ekipleri okul yolundaki tehlikeyi gidermek için çalışma başlatırken, 4 metre yüksekliği bulunan uçuruma duvar örüldü, ayrıca yol bir buçuk metre kadar genişletildi. Yolun uçurum tarafına koruma korkuluğu da yapılacağı bildirildi. Çine Elderesi Mahalle halkı, dar ve uçurum olan okul yolunda zaman zaman çocukların ve hayvanların düştüğünü ifade ederken, çalışmayı gerçekleştiren Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer ve ekibine teşekkür etti.

 

“HAZIRIZ”

Çalışmayı yerinde inceleyen Çine Belediye Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut, okul yolunun güvenilir bir yol olacağını belirtti. Elderesi Mahallesine iki adet çöp konteynırı da verildiğini ve Büyükşehir yasası ile ilçe belediyelerinin bütçelerinin kısıldığını ifade eden Başkan Yardımcısı Karabulut, eksiklikleri yavaş yavaş gidermeye çalıştıklarını söyledi. Ayrıca mahalle gençlerinin halı saha eksikliği olduğunu belirten Karabulut, halı saha yapılmak istenilen alanın mera vasfında olduğunu ve alanın mera vasfından çıkarılması halinde belediye olarak halı saha yapmaya hazır olduklarını söyledi. (SEZGİN MADRAN)


HABER VİDEOLARI






 
Son Eklenen Haberler