Takip Et

SON DAKİKA

Sanayi esnaflarının aşure hayrı devam ediyor

12 Ekim 2017, Perşembe 12:04

     


Aydın 2. ve 3. Sanayi Sitesi’nde hizmet veren esnaflar, Muharrem ayı dolayısı ile aşure hayrına devam ediyor. Geleneksel olarak devam eden aşure hayrı için kazanlar kuruldu. Esnafların katkılarıyla hazırlanan 7 kazan aşure kısa sürede tükendi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)                                       

Muharrem ayı başlangıcından bu yana aşure hayrı yaptıklarını ifade eden Tamirciler Odası Başkanı Hasan Eyefçi, “Aşure hayırlarımız yaklaşık iki haftadır devam ediyor. Önceki gün Tamirciler Odası olarak 1. ve 2. Sanayi Sitelerinde aşure hayrı yapmıştık. Dün esnaf arkadaşlarımız aşağıdaki aşure hayrına katıldık. Aşure hayrına belediye başkanlarımız ve birik başkanımız katılmıştı. Bugün de buradayız. 1. Sanayi’de burada aşure hayırlarımız devam ediyor. Esnaflarımızın katkıları ile olan aşure ayımız sanayimizde bereketli bir şekilde devam ediyor. Önümüzdeki haftada aşure hayırlarımız devam edecek. Allah hayırlarımızı kabul etsin. Burada kaynayan aşurelerimizi esnaf ve vatandaşlarımız evlerine kadar ulaştırıyor” dedi.

 

Düzenlenen aşure hayrı etkinliğine Aydın Tamirciler Odası Başkanı Hasan Eyefçi, yönetim kurulu üyeleri, esnaflar ve vatandaşlar katıldı. (HAKAN AKIN)







 
Son Eklenen Haberler