Takip Et

SON DAKİKA

İncirliovalı Yörüklerden 'Yörük Şöleni'ne davet

12 Ekim 2017, Perşembe 11:42

     


İncirliova Gönüllüleri Yörük Türkmen ve Efeleri Derneği Başkanı Hulusi Genişoğlu, tüm Aydınlıları 15 Ekim’de İncirliova Cumhuriyet Meydanı’nda yapılacak olan 1. Yörük Şöleni’ne davet etti.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)                                    

İncirliova Gönüllüleri Yörük Türkmen ve Efeleri Derneği Başkanı Hulusi Genişoğlu ve Başkan Yardımcısı Ahmet Alak ile birlikte Denge Medya Grup tesislerini ziyaret etti. Denge Medya Grup Tesislerini ziyaret eden İncirliova Gönüllüleri Yörük Türkmen ve Efeleri Derneği Başkanı Hulusi Genişoğlu ve Başkan Yardımcısı Ahmet Alak’ı tvDEN Haber Müdürü İsmail Oral ve Denge Batı İlçeleri Koordinatörü Hakan Akın karşıladı.

 

İncirliova Gönüllüleri Yörük Türkmen ve Efeler Derneği olarak ilk defa gerçekleştirecekleri 1. Yörük Şöleni’ne davet eden İncirliova Gönüllüleri Yörük Türkmen ve Efeleri Derneği Başkanı Hulusi Genişoğlu, “15 Ekim Pazar günü şenliğimiz dernek binamız önünden saat 12.00’da kortej yürüyüşü ile başlayacak. Önde mehteran takımı arkadar deve üzerinde kına kızı ve kına kızının çeyizlerini taşıyan deve. Protokol, dernekler ve vatandaşlar olacak. Kortej yürüyüşü İncirliova Cumhuriyet Meydanı’nında son bulacak. Burada saat 15.00’da etkinliklerimiz saygı duruşu ve istiklal marşı ile başlayacak. Tüm Aydınlıların baştan sona zevkle, coşkuyla izleyecekleri bir şenlik olacak. Kendisini Yörük hisseden, o kültürü bilen bilmeyen herkesi, 15 Ekim’de İncirliova Cumhuriyet Meydanı’na bekliyoruz” dedi.

 

 

tvDEN Haber Müdürü İsmail Oral, ziyaretlerinden dolayı Genişoğlu ve Alak’a teşekkür etti. (AYHAN YILDIZ)







 
Son Eklenen Haberler