Takip Et

SON DAKİKA

Nazilli Uğurlu öğrenciler stres attı

12 Ekim 2016, Çarşamba 19:06

     


Nazilli Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları'ndan veli, öğrenci ve öğretmenlere kaynaşma kahvaltısı gerçekleştirildi. Öğrenciler ve veliler, kahvaltı sonrasında düzenlenen yarışmalarda stres attı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Eğitimde liderliği elinde bulunduran Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Nazilli Uğur Okulları'nın her yıl geleneksel olarak düzenlediği kahvaltı etkinliği, bu yıl Nazilli Florya Sosyal Tesisleri'nde Okul Aile Birliği'nin öncülüğünde gerçekleştirildi.

Velilerle dayanışma ve kaynaşma kahvaltısı, gerek öğrenciler gerek veliler tarafından ilgiyle karşılanırken, katılımın yoğun olduğu kahvaltı etkinliğinde veli, öğretmen ve öğrencilerin kaynaştığı gözlemlendi. Nazilli Uğur Okulları kurucularından Ramazan Ererişkin, "Her yıl öğrenci ve velilerimizle gerçekleştirilen bu tür etkinliklerin öğrencilerimizin akademik ve sosyal gelişimlerini geliştirirken aynı zamanda öğretmen-veli-öğrenci işbirliğini kuvvetlendirdi" dedi. Okul Müdürü Kaan Başarır ise, "Okul aile birliği öncülüğünde düzenlenen kahvaltı etkinliğimiz, hem öğrencilerimize motivasyon imkanının yanında hem de halı saha maçları ve müzik eşliğinde gerçekleştirilen yarışmalar ile öğrencilerimizin stres atmalarını sağlandı" diye konuştu..

Kahvaltıda öğrenciler ve veliler, halat çekme yarışı, çuval yarışı yaparken veliler de açık havada çocuklarıyla olmanın keyfini çıkardı. Okul Aile Birliği Başkanı Nazan Altınayar, "Günümüzde biz aileler, öğrenciler ile bir arada vakit geçiremeyip bir şeyler paylaşmakta zorlanıyoruz. Bu tür etkinlikler, birlikteliği ve aile bağlarını güçlendirmektedir. Tertiplediğimiz bu organizasyona katılan tüm ailelere teşekkür ederim" ifadelerini kullandı. (ERDAL AYDIN)

BİR RÜYAYI YAŞAMAK İÇİN İZLEYİN







 
Son Eklenen Haberler