Takip Et

SON DAKİKA

Mekke'de kalp krizi geçirdi, Atça'da defnedildi

12 Ekim 2016, Çarşamba 13:52

     


Hac vazifelerini yerine getirmek için eşi Emine Kabadayı (69) ile birlikte Sultanhisar'dan Suudi Arabistan'a giden Salih Kabadayı (74), kutsal topraklarda kalp krizi geçirdi. Kabadayı, ambulans helikopter ile Ankara Özel Eryaman Hastanesi'ne getirilerek yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınmasına ve tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Sultanhisar'ın Atça Mahallesi'nden Emine ve Salih Kabadayı çifti, hac ibadetlerini yerine getirmek üzere 6 Ağustos'ta Efeler Bey Camisi'den çocukları ve akrabaları tarafından uğurlandı. Kabadayı çifti, hac görevini tamamlayıp 19 Eylül'de dönme hazırlığı yaparken dönüşlerine 4 gün kala Salih Kabadayı kalp krizi geçirdi. Mekke Mina Hastanesi'ne kaldırılan Kabadayı, tedaviye cevap vermeyince ambulans helikopter ile Ankara Eryaman Hastanesi'ne getirilerek yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı.

Yaklaşık 20 gün yoğun bakım ünitesinde tedavi gören Salih Kabadayı, tüm müdahalelere rağmen yaşam mücadelesini kaybetti. Memleketi Atça'ya getirilen Kabadayı'nın naaşı, Çarşı Camisi'nde kılınan cenaze namazının ardından Çomaklı Mezarlığı'nda toprağa verildi. (ERDAL AYDIN)

BİR RÜYAYI YAŞAMAK İÇİN İZLEYİN







 
Son Eklenen Haberler