Takip Et

SON DAKİKA

Kanser hastası annesi için yardım bekliyor

12 Ekim 2016, Çarşamba 09:27

     


Üç buçuk yıl önce ilik kanseri teşhisi konulan Hayriye Demir (68), hayırseverlerden yardım bekliyor. Efeler’in Mesudiye Mahallesi’nde yatağa bağımlı olarak yaşayan ve tedavisi devam eden Demir’e oğlu ve eşi bakıyor.

 (FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Annesine bakmak için 4 yıldır çalışmadığını ve babasının emekli maaşı ile geçindiklerini söyleyen oğlu Oktay Demir, annesinin ihtiyacı olan kanser ilaçlarını alabilmek için kredi çektiklerini, maaşın büyük bir kısmının da kredi kartına gittiğini kaydetti. Demir, annesinin maddi imkansızlıklardan dolayı rutin kontrollerini yaptıramadığını ve hastalığının günden güne ilerlediğini söyledi.

BAKIM PARASI ALAMIYORLAR

Annesinin yatalak olmasına rağmen bakım parası alamadıklarını kaydeden Demir, “Evimiz kira ve 2 aydan beri kiramızı ödeyemiyoruz. Annem yüzde 67 özürlü olarak geçiyor ama ağır özürlü olarak onaylanmadığını için bakım parasını da alamıyoruz. Kanser, annemin kemiklerine yayılmış durumda. Konuşma yetisini kaybetti. Yürüyemiyor. Annemin gözümün önünde eriyip gitmesi beni çok üzüyor” dedi.

HAYIRSEVERLERDEN YARDIM BEKLİYOR

Hayırseverlerden yardım beklediklerini ifade eden Demir, “Babam da 74 yaşında ve onun da bakıma ihtiyacı var. Elim kolum bağlandı. Annemin sürekli bakıma ihtiyacı var. Bu halde bırakıp hiçbir yere gidemiyorum. Tek istediğim, annemin sağlıklı bir şekilde tedavi edilebilmesi. Ekonomik olarak kötü durumdayız. Allah herkese çekebileceği acılar versin” diye konuştu. (MEHMET AKİF SÜTÇÜ)

BİR RÜYAYI YAŞAMAK İÇİN İZLEYİN







 
Son Eklenen Haberler