Takip Et

SON DAKİKA

Görücüye çıkan Hilux parkurlarda nefes kesti

12 Ekim 2016, Çarşamba 15:22

     


Toyota Parmaksızlar Plaza, Toyota’nın öncü araçlarından biri olan yeni Hilux’u tanıttı. Aydın Forum’da kurulan özel parkurlarda tanıtılan Hilux, nefesleri kesti.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Toyota Parmaksızlar Plaza, Aydın Forum’da kurulan özel parkurlarda yeni Hilux’u tanıttı. Yenilemiş özellikleriyle görücüye çıkan Hilux, performansıyla göz doldurdu. Test sürüş imkanı sunan Toyota Parmaksızlar Plaza, 13 Ekim’e (yarın) kadar Hilux meraklılarını ağırlayacak.

PARKURLARDA NEFES KESTİ

Uzman pilotla birlikte parkurlarda nefes kesen bir sürüşe davet eden Toyota Parmaksızlar Plaza yetkilileri, “Hilux’u bir de kurulan parkurlarda deneyin. Heyecanınıza heyecan katacak. Yer çekimine meydan okuyan bu araç meraklılarını bekliyor” dedi.

Toyota Parmaksızlar Plaza Filo Satış Uzmanı Kenan Bucak, Hilux’un sınıfında rakipsiz bir araç olduğunu belirterek, “Hilux, bu modelinde kasayı yeniledi. Çok farklı birçok özelliği bulunuyor. Hilux, tamamen iki yeni motoruyla gücünü katladıkça katlıyor. Gücü ve dayanaklığıyla en sert doğa şartlarında ve en zor iş koşullarına kafa tutmaya hazır. Yeni şasi, yeni süspansiyon ve yeni tasarlanan vites oranları ile birlikte daha yüksek yol tutuşu ve sürüş konforu sağlıyor” diye konuştu.

Aracın yenilenmiş birçok özelliğinin bulunduğuna dikkat çeken Bucak, “Yeni özellikleri ve parkurlarda nefes kesen gösterisiyle yeni Hilux’u burada görmelerini istiyoruz. Herkesi test sürüşüne bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Bucak, kurulan platformda Toyota’nın diğer araçlarının da bulunduğunu belirterek, “Diğer araçlarımızı da getirdik. Test sürüş imkanı sunuyoruz” dedi. (ÖZGE SÖNMEZ)

BİR RÜYAYI YAŞAMAK İÇİN İZLEYİN







 
Son Eklenen Haberler