Takip Et

SON DAKİKA

Yeni yol yapılmasını beklerken eskisinden oldular

12 Ağustos 2018, Pazar 12:07

     


Çine'nin Hallaçlar Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlar yol sorununa isyan etti.

Yol çalışması nedeniyle mahallenin tozdan, kirden geçilmediğinden şikayet eden mahalleli, astım hastalarının artık nefes alamaz hale geldiğini ifade ettiler. Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin bozulan asfalt yollarını yapmak için kazdığını ancak yolu tamamlamadan gittiklerini ifade eden vatandaşlar eski yollarını arar oldu.

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin kendilerine iyilik mi kötülük mü yaptığına anlam veremediklerini söyleyen Hasbi Akbulut, “Yaklaşık 3 haftadır adeta çile çekiyoruz. Ne evde durabiliyoruz ne de evden dışarı çıkabiliyoruz. Mahallede hiç kimse balkonuna çamaşır asamaz hale geldi. Bakkala gidip gelsek bile üstümüzü başımız kumdan batıyor. Bahçelerimize yemek için sebze diktik tozdan kurudu. Sokağa çıktığımızda yoldan bir araç geçmesin diye dua eder hale geldik” dedi.

“BİZ YENİ ASFALT BEKLERKEN OLAN ASFALTIMIZI DA BOZDULAR”

Yol yapım çalışmalarının yarım bırakıldığını belirten Akbulut, “Aydın Büyükşehir Belediyesi yol yapım ekibi mahallemize geldiğinde çok sevinmiştik. İşçiler yolu kazdılar kazdıkları yere de beyaz bir toz döküp gittiler. Biz yeni asfalt beklerken olan asfaltımızı da bozdular. Eski yolumuzu geri istiyoruz” diye konuştu. (HAKAN AKIN)







 
Son Eklenen Haberler