Takip Et

SON DAKİKA

Akşam gelinlik, sabah kefen giydi

12 Ağustos 2018, Pazar 17:10

     


Germencik'te meydana gelen kazada bir günlük gelin Özlem Yalın'ın ölümü itfaiye erlerini de duygulandırdı. Aydın Büyükşehir Belediyesinde 20 yıldır itfaiye eri olarak çalışan ve kazaya müdahale edenler arasında bulunan Murat Aydın, sosyal medya paylaşımında “Akşam gelinlik, sabah kefen giydi. Bu meslek bizlere her acıyı yaşatıyor. Mekânın cennet olsun gelin” dedi.

(FOTOĞRAFLAR  İÇİN TIKLAYIN)

Söke'deki düğünlerinden sonra Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne balayına gitmek üzere yolculuk eden Yalın çiftinin geçirdiği kazaya müdahale eden itfaiye erinin paylaşımları duygulandırdı. Aydın Büyükşehir Belediyesinde itfaiye eri olarak çalışan Murat Aydın, sosyal medya hesabından “Akşam gelinlik giydi sabah kefen. Allah'ım sen bizleri koru. Ailesine sabır versin. Bu meslek bizlere her acıyı yaşatıyor. Allah bize kuvvet versin. Mekanın cennet olsun gelin” paylaşımında bulundu.

“EŞİ ÖLDÜĞÜNÜ GÖRMESİN DİYE BAŞINI ÇEVİRDİK”

20 yıldır itfaiye eri olarak çalışan Aydın, “20 yıldır bu mesleğin içerisindeyim. Acı tatlı her şeye şahit olabiliyoruz. Ama böyle kazalar yüreğimizi acıtıyor. Düşünün gece gelinlik giydi sabah kefen giydi. Eşi öldüğünü görmesin diye gelinin başını çevirdik. Müdahale ederken arabanın akasında nikah davetiyelerini de görünce hepimiz çok duygulandık. Mekanı cennet olsun. Ailesine sabırlar diliyorum” dedi. (AYŞE YILMAZ)







 
Son Eklenen Haberler