Takip Et

SON DAKİKA

Mykanguru, Ege’ye ve Türkiye’ye yayılmak istiyor

12 Ağustos 2017, Cumartesi 09:00

     


Aydın’da 2004 yılından bu yana gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Mykanguru Emlak, frençayzing çalışmalarıyla il geneline yayılmak istiyor. Firma sahibi Mahmut Yörük, Nazilli, Söke, Kuşadası, Didim ilçelerinin ardından Türkiye’ye de yayılmayı hedeflediklerini anlattı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Mykanguru Emlak’ın sahibi Mahmut Yörük, firmayı 2004 yılının Aralık ayında yaşama geçirdiklerini söyledi. Küçük bir işletme olarak başladıkları yolculuklarına, Efeler’de iki ofis ve yaklaşık 10 çalışanla devam ettiklerini dile getiren Yörük, “Bizim birinci önceliğimiz Aydın’da gayrimenkul danışmanlığı ve gayrimenkul satışlarıyla ilgili Aydınlı hemşehrilerimizin bilinçlendirilmesi, danışmanlık hizmeti verilmesidir. Bunun ardından Aydın’da ihtiyaç olan, emlak, arsa, arazi gibi durumlarda satışlarımıza devam ediyoruz” dedi.

“İLKELİ VE DÜRÜST ÇALIŞIYORUZ”

Firmanın önümüzdeki döneme ilişkin hedeflerinden söz eden Yörük, “Önümüzdeki günlerde frençayzing çalışmamız var. Öncelikle ilçelerde frençayzing vermeyi düşünüyoruz. Kuşadası, Didim, Söke, Nazilli gibi ilçelerde vermeyi düşünüyoruz. Daha sonra önümüzü gördükten sonra il dışına, Ege Bölgesi’ne ve Türkiye’ye yayılmayı düşünüyoruz. Aydın’da kurumsal kültürle çalışan, resmi patentli, prim sistemiyle çalışan bir sektörün içindeyiz” ifadelerini kullandı.

Firma olarak, vatandaşlara iyi hizmet verdiklerini düşündüğünü belirten Yörük, “Vatandaşlarımız da teveccüh ediyorlar. Bundan onu görüyoruz. İlkeli, dürüst, her zaman vatandaşın memnuniyetine yönelik çalışmalarımız devam ediyor. Aydın’da yüzlerce, binlerce müteahhitlere kat karşılığı yerler verdik. Satışlarımız yine aynı şekilde. Aydın’ın il merkezi ve ilçelerinde, Türkiye genelinde de satışını yaptığımız gayrimenkuller var” değerlendirmesinde bulundu.

Kızı ve oğlunun da işletmede, kendisiyle birlikte çalıştığını aktaran Yörük, zamanlarının dolu dolu geçtiğini ifade etti.

“AYDIN’DA EMLAK SEKTÖRÜ GELİŞME AÇIK”

Aydın’daki gayrimenkul sektörüyle ilgili de açıklamalarda bulunan Yörük, “Aydın, 300 bin nüfusuyla büyüyen bir ilimiz. Aynı zamanda göç alıyor. Emlak konusunda cazibe merkezi olan illerimizden birisi. Türkiye’de en çok emlak satışının alındığı illerden bir tanesi Aydın. Aydın, genişlemeye devam ediyor. Üniversite şehri olmaya devam ediyor. Bunun için emlak sektörü her zaman gelişmeye açık olacaktır” değerlendirmesinde bulundu.

Gayrimenkul sektöründe en büyük sorunun imar uygulama alanları açılmaması olduğunu ifade eden Yörük, Bu durum emlak fiyatlarının, kiralamaların yüksek seyretmesine neden oluyor. Tüketici rayiç olarak yüksekten ev alıyor. O da alternatif arsaların çoğunlukta olmaması nedeniyle yüzde 55-60’lar buldu. Yüzde 30-35 segmentinde gezdiği zaman yüz metkarelik bir evde tüketici, en az 20 bin lira daha düşük fiyata ev alacak. Aydın’da emlak sektörü her zaman hareketli olacaktır, büyüyerek devam edecektir” dedi.

Mahmut Yörük, Mykanguru Emlak olarak, müşteri memnuniyetini ve güvenini esas alarak çalışmalarını sürdüreceklerini sözlerine ekledi. (KIVANÇ UĞUR)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler