Takip Et

SON DAKİKA

Didim 22. Barış Şenliği’nde Volkan Konak sahne alacak

12 Ağustos 2017, Cumartesi 12:08

     


Didim'de bu yıl 22’incisi düzenlenecek olan Didim Barış Şenliği’nin içeriği belli oldu. 1 Eylül Cuma günü geleneksel barış yürüyüşüyle başlayacak Didim 22. Barış Şenliği, aynı gün Volkan Konak konserleri ile sona erecek.

Didim Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği Didim Barış Şenliği’nde, tüm dünyaya yine Didim’den seslenilecek. Didim Belediyesi tarafından her yıl 1 Eylül Dünya Barış Günü’nde yapılan ve bu yıl 22'incisi düzenlenecek Didim Barış Şenliği’nin programı belli oldu. Kurban Bayramı dolayısıyla tek gün içerisinde düzenlenecek Didim 22. Barış Şenliği, 1 Eylül Cuma günü saat 19.00’da Altınkum Yalı Caddesi’nde Poseidon Heykeli önü ile Aytepe’ye kadar yapılacak barış yürüyüşüyle başlayacak. DAHOT Halk Oyunları ekipleri yürüyüş öncesi gösteri sunacak. Saat 20.00’de Aytepe mevkisinde yapılan barış heykelinin açılışı gerçekleştirilecek. Yunanistan’ın Samos adasından gelecek halk oyunları ekipleri de burada gösterilerini sunacak. Saat 21.00’de ise Cumhuriyet Meydanı’nda 'Kuzeyin Oğlu' lakabıyla tanınan Karadeniz müziğinin sevilen ismi Volkan Konak sahne alacak.

Didim Belediye Meclisi toplantı salonunda yapılan ve Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay’ın başkanlık ettiği Barış Şenliği’nin ikinci toplantısına sivil toplum kuruluşları temsilcileri katılırken, toplantıda Didim 22. Barış Şenliği programı hakkında bilgi verildi. Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, Kurban Bayramı dolayısıyla şenlik etkinliklerinin bu yıl 1 gün içerisinde yapılacağını belirterek, “1 Eylül Dünya Barış Günü’nde yapılacak Didim 22. Barış Şenliği, barış yürüyüşüyle başlayacak. Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin bando takımı da hazır bulunacak. Aytepe’de barış heykelinin açılışını yapacağız. DAHOT Halk Oyunları ekibi ile Samos’dan gelecek olan Halk Oyunları ekipleri gösteri sunacaklar. Açılış konuşmalarının ardından da akşama Cumhuriyet Meydanı’nda Volkan Konak konser verecek” diye konuştu. (EDİZ VERDİOĞLU)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler