Takip Et

SON DAKİKA

Sökeli çocukların havuz sefası başladı

12 Temmuz 2018, Perşembe 15:39

     


Aydın Söke’de sıcaktan bunalan çocukların imdadına Aydın Büyükşehir Belediyesi yetişti.

Çocuklara yaz tatili boyunca yüzme havuzu ile keyifli anlar yaşatacak olan Aydın Büyükşehir Belediyesi, Söke’de kavurucu sıcakları unutturmak ve çocuklara yaz tatili boyunca güzel günler yaşatmak için yaz ayı boyunca ‘’Şişme Yüzme Havuzu’’ sistemini getirtti.

“YOĞUN BAŞVURU SÖZ KONUSU”

Aydın Büyükşehir Belediyesinin Söke’de Uğur Mumcu Parkında kurduğu şişme havuz sayesinde, 7-13 yaş arasındaki çocuklar, yaz eğlencesi yaşamasının yanı sıra eğitmenlerin verdiği kurslarla yüzmeyi de öğrenecekler. Yüzme havuzu ile miniklere uzman kadronun yüzme dersleri de vermesinin yanı sıra sosyalleşmelerinin de sağlanacağı çalışma hakkında bilgilendirmede bulunan Aydın Büyükşehir Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli, “9 Temmuz’da kurulumunu tamamlayıp hizmete açtığımız şişme yüzme havuzumuzda 9 Eylül’e kadar aktivitelerimiz devam edecek. Öğleden önce 1, öğleden sonra ise 3 ayrı 1,5 saatlik seansta 7-13 yaş arası çocuklarımız eğitmenlerimizin vereceği kurslar sayesinde yüzme de öğrenecekler. Şu anda yoğun bir başvuru söz konusu. Sökeli ailelerimizin ilgisinden bu anlamda bir hayli memnunuz” dedi.

“PAZAR GÜNÜ HARİÇ HER GÜN AÇIK”

Şişme yüzme havuzundaki kurslara katılım için başvurulan Aydın Büyükşehir Belediyesinin Söke’deki Kültür Merkezi’ne yapılacağını söyleyen Akkentli, “Gün içinde 10’da başlayan seanslar akşamüzeri 18.00’de sona eriyor. Pazar günü hariç haftanın her günü açık tutulacak olan havuzumuzda çocuklarımızın sosyalleşmesini de benimsiyoruz. Seanslarımızdaki eğitmenlerimiz eğlenceli aktivitelerle çocuklarımızın hoşça vakit geçirmesini de sağlayacaklar” diye konuştu. (MURAT TAN)







 
Son Eklenen Haberler