Takip Et

SON DAKİKA

Büyükşehir Yukarıkayacık'taki yol sorununu giderdi

12 Temmuz 2017, Çarşamba 10:28

     


Aydın Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Ekipleri yol çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler Kuyucak Yukarıyakacık Mahallesi’ni Denizli il sınırına bağlayan 4,5km’lik bahçe yolunu greyder ile düzelterek ulaşımı daha rahat hale getirdi. Bunun yanı sıra mahallede diğer bahçe yollarını da düzelten ekipler vatandaşları memnun etti.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Ekipleri, Başkan Çerçioğlu’ndan aldıkları talimatla Kuyucak İlçesi Yukarıyakacık Mahallesi’ni Denizli İl sınırına bağlayan bahçe yolunda geçtiğimiz hafta çarşamba günü çalışma başlattı. 4.5 kilometrelik bahçe yolu grayder ile düzeltilerek daha güvenilir bir yol haline getirildi. Çalışmalar bununla da sınırlı kalmadı. Vatandaşların bahçelerine gittikleri ara yollarda grayderle düzeltildi. Hafta sonu tamamlanacak çalışma ile Yukarıyakacık Mahallesi’nin bütün bahçe yolları çiftçilerin bahçesine daha rahat ve kolay ulaşmasını sağlayacak şekilde genişletilmiş olacak.

 

 

“ÇALIŞMALARDAN MEMNUNUZ”

Graydere binerek ekiplerin çalışmalarına yardımcı olan Yukarıyakacık Mahalle Muhtarı Süleyman Nazlı, yapılan çalışmadan memnun olduğunu belirterek, “Özlem başkanımız sayesinde kışın yağan kardan da hiçbir zaman yollarımız kapanmadı. Gece gündüz 24 saat karla mücadele edildi. Hiç kimse mağdur olmadı. Yağışlardan dolayı bozulan köylümüzün yoğun olarak kullandığı bahçe yollarının düzeltilmesi için Büyükşehir Belediye başkanımızdan greyder talebinde bulunduk. Sağolsun o da isteğimizi yerine getirerek greyderi gönderdi” dedi. (HABER MERKEZİ)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler