Takip Et

SON DAKİKA

Recep İvedik bu tezgaha uğramadan geçmiyor

12 Haziran 2021, Cumartesi 12:32

     


Ünlü oyuncu Şahan Gökbakar’ın (Recep İvedik) Aydın-Muğla Karayolunu her kullandığında kendilerinden mısır almadan geçmediğini belirten Nazlı ve Ramazan Çamlı çifti, “Şahan Gökbakar, eşi Selin ve oğulları Deniz Efe mısırımızdan tatmadan geçmiyor ve her seferinde bu tadı başka yerde bulamadıklarını söylüyorlar” dedi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Çine Bucak Mahallesi’nde Aydın-Muğla Karayolu üzerinde yerel ürünler satışı yapan ve aynı alanda R-ÇİNE Yöresel Lezzetler Kahvaltı Salonunu hizmete açan Nazlı ve Ramazan Çamlı çifti, Recep İvedik olarak herkes tarafından tanınan ünlü oyuncu Şahan Gökbakar’ın kendilerine uğramadan geçmediğini söyledi.

“KENDİLERİNDEN SÖZ ALDIK”

Kendilerinden yöresel ürünlerin yanında her seferinde bardakta mısır aldığını belirten Çamlı çifti, “Yaklaşık 4 yıldır burada yerel ürünlerin satışını yapıyoruz. Her mevsim farklı ürünlerin hem satışını hem de tanıtımını yapmaya çalışıyoruz. Birçok ünlü isim bizden alışveriş yapıyor ama Şahan Gökbakar bize uğramadan ve mısırımızdan yemeden geçmiyor. Dün yine Bodrum dönüşü eşi Selin Ortaçlı ve oğulları Deniz Efe ile mısırımızdan alarak yola devam ettiler. Kendilerine yeni mekanımızda yöresel ev yemeklerinden tattırmak istedik, fakat hem zaman sorunları hem de tok olduklarını söylediler. Ama en kısa zamanda yöresel ev yemeklerimizin tadına bakmak için söz verdiler” diye konuştu. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler