Takip Et

SON DAKİKA

Hırsızlar mazgal kapaklarına dadandı

12 Haziran 2017, Pazartesi 07:15

     


Nazilli'de bazı sokak ve caddelerdeki mazgalların demir ızgaralarına hırsızlar dadandı. Hurdacıya satmak için çalınan mazgal ızgara demirlerinin yerine yenileri takılmadığı için sokaklarda büyük tehlike yaşanıyor.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Karaçay Mahallesi’ndeki bazı sokaklarda açık mazgallara tepki gösteren vatandaşlar, “Burası yaklaşık bir aydır açıkta duruyor. Yetkililere bildirmemize rağmen ilgilenen olmadı. Çoluk çocuğumuz, yaşlı insanlar, araçlar bu çukurlara düşebilir. Bunun hesabını kim verecek” dediler.

 

BİR AYDIR BEKLİYORLAR

Mazgalların tehlike yaratmasının yanında üzerinde ızgara olmadığı için yağmur sularının sürüklediği çöplerle dolduğunu, taşan suların sokaklara ve evlere yayıldığını söyleyen mahalle sakinlerinden İbrahim Gültekin, “Açıkta kalan mazgallar tehlike saçıyor. Yaklaşık bir ay oldu. Her sokakta ızgarası çalınmış mazgal görmek mümkün. Çoluk çocuğumuz sokakta oynuyor. Küçükler de yetişkinler de bu çukurlara düşebilir. Tekerleği çukura düştüğü için takla atan araçlarda çok sayıda ölenin olduğunu gazetelerde okuyor, televizyon haberlerinde izliyoruz. Üzerine uyarı amaçlı duba bırakılmış ama bu tehlikeyi önlemeye yetmiyor. Yetkililerin ilgilenmesini ve gereğini yapmalarını istiyoruz” diye konuştu. (GÜLAY ÖZTEKİN)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler