Takip Et

SON DAKİKA

Asker selamıyla veda etti

12 Haziran 2017, Pazartesi 10:50

     


Nazilli'de davullu zurnalı asker uğurlama merasiminde, veda vakti geldiğinde, anne ile oğul arasında yaşanan duygusal anlar gözleri yaşarttı. Herkesle vedalaşıp otobüse binip terminalden ayrılacağı sırada, otobüsün önünü kesen yakınları İstiklal Marşı okurken, askere giden gencin otobüsün içinde asker selamı verip eşlik etmesi herkesi duygulandırdı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

ÖNCE EĞLENCE SONRA HÜZÜN HAKİM OLDU

Nazilli’den Bülent-Cemile Madran çiftinin oğulları Barış Can Madran, 97/2 tertip Tokat 5. Er Eğitim Tugayı, 48. Piyade Alayı’ndaki birliğine uğurlandı. Otobüs terminalinde, davul zurna eşliğinde arkadaşları ile birlikte dans edip eğlenen genç askerliği öncesi moral buldu. Otobüse bindirmeden önce ağzına emzik veren arkadaşları, havaya fırlatıp “En büyük asker bizim asker” sloganları attı.

 

OTOBÜSTEN İNİP BİR KEZ DAHA ANASINA SARILDI

Tokat’taki birliğine hareket saati gelince, herkesle vedalaşan genç, arkasında gözü yaşlı bıraktığı annesine bir kez daha sarılmak için otobüsten inip ağlamaması için telkinde bulundu. Ardından tekrar otobüse binip terminalden ayrılacağı sırada otobüsün önüne geçen sevenleri, son bir kez İstiklal Marşı’nı okumadan bırakmadı. Madran, dışarıda İstiklal Marşı okuyan hısım, akraba eş ve dostlarına, içeriden de asker selamıyla eşlik etmesi gözleri yaşarttı. Binbir zorlukla ve üzerine titreyerek büyüttüğü kınalı kuzusunu askere gönderen anne Cemile Madran, oğluna sarılıp gözyaşlarına boğuldu. Cemile Madran’ı yakınları teselli etti. Öte yandan Barış Can Madran ile aynı tertip ve Tokat’taki aynı birlikte askerliğini yapacak olan Muhammet Karakoç da ailesi ve sevenleri tarafından askere uğurlandı. (GÜLAY ÖZTEKİN)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler