Takip Et

SON DAKİKA

Nazilli Devlet Hastanesinde erken bayramlaşma

12 Mayıs 2021, Çarşamba 16:31

     


Nazilli Devlet Hastanesi (NDH) Başhekimi Uzm. Dr. Engin Tetik ve diğer yöneticiler, hastanede görev yapan sağlık çalışanları ile bir araya gelerek bayramlaştı. Personelin bayramını kutlayan Başhekim Uzm. Dr. Engin Tetik, “Bu bayram gününde hatırlanmak güzel bir şey. Umarım bu bayram tüm güzelliklerin başlangıcı olur” dedi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Nazilli Devlet Hastanesi’nde erken bayramlaşma heyecanı yaşandı. Başhekim Uzm. Dr. Engin Tetik, Başhekim Yardımcısı Dr. Ferah Bilgen Arslan, Dr. Barbaros Küçükoğlu, Dr. Cemalettin Oruç, İdari Mali İşler Müdürü Mehmet Şahin, Destek ve Kalite Hizmetleri Müdürü Hasan Küçüköner, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Selmin Volaka, Hastane Müdür Yardımcıları tüm servisleri dolaşıp görev başında olan personellerin bayramlarını kutladı.

Bayram günlerinde hatırlanmanın çok güzel bir olay ve duygu olduğunu belirten Başhekim Uzm. Dr. Engin Tetik, “Biz de hastane yönetimi olarak bu özel günde sağlık personellerimizin Ramazan Bayramını kutlayarak şeker ikramında bulunduk. Umarım bu bayram tüm güzelliklerin başlangıcı olur. Personellerimizin özellikle bu Kovid-19 salgını dönemindeki mücadelede verdikleri emeklerinden dolayı teşekkür eder, tüm hastalarımızın bir an önce sağlığına kavuşmasını diler, Ramazan Bayramı’nın ülkemize ve tüm İslam alemine hayırlar getirmesini temenni ederim” diye konuştu. (HABER MERKEZİ) 







 
Son Eklenen Haberler