Takip Et

SON DAKİKA

TGK Genel Başkanı Kolaylı’dan sürpriz ziyaret

12 Mayıs 2017, Cuma 16:06

     


Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Genel Başkanı Nuri Kolaylı ve Genel Başkan Danışmanı Fikret Sönmez, TGK’nın Başkanlar Kurulu Toplantısı nedeniyle Fethiye’ye giderken Denge Medya Grup tesislerini ziyaret etti.

Denge Medya Grup Başkanı Mehmet Aydın ve tvDEN Genel Müdürü Bülent Öztürk’le birlikte, bünyesinde Denge Gazetesi ile tvDEN Televizyon Kanalı’nın yer aldığı Denge Medya Grup Merkez Binası’nı gezen TGK Genel Başkanı Nuri Kolaylı “ Ben de birçok medya projesinin içerisinde önemli görevlerde bulundum. Bana göre, Türkiye’nin en iyi birkaç yerel medya yapılanması içerisinde yer alabilecek bir medya projesi gerçekleşmiş. Denge Medya Grup’a ve yeni yayın hayatına başlayan tvDEN Uydu TV Kanalına ve çalışanlarına başarılar diliyorum” dedi.

Denge Medya Grup Başkanı Mehmet Aydın ise, Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Genel Başkanı Nuri Kolaylı ile Genel Başkan Danışmanı Fikret Sönmez’e, ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti ve konfederasyonunun her türlü çalışmasına destek verebileceklerini belirterek “Bu televizyon aynı zamanda Konfederasyonumuza bağlı tüm federasyonların ve cemiyetlerin televizyonu. Tüm başkanlarımızın ve meslektaşlarımızın sesini duyurabilecekleri bir platform” diye konuştu. (BATUHAN ÖZKAN)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler