Takip Et

SON DAKİKA

“En büyük engel kalplerde olandır''

12 Mayıs 2017, Cuma 18:11

     


İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, 10-16 Mayıs Dünya Engelliler Haftasında münasebetiyle İncirliova’da Engelsiz Yaşam Merkezi’ni hizmete açtı. Başkan Kale, göreve geldiği 30 Mart 2014 tarihinden bu yana yaptığı hizmet ve yatırımlarla ilçedeki engelli vatandaşların dertlerine derman olduklarını ifade ederek, “En büyük engel kalplerde olandır. İncirliova Belediyesi olarak engelleri sevgiyle aşıyoruz” dedi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ HİZMETE AÇILDI

İncirliova Kurtuluş Mahallesi’nde yapımı tamamlanan ve sadece engelli vatandaşlar ile ailelerinin istifade edebileceği Şaban Bozkurt Engelsiz Yaşam Merkezi'ni hizmete açan Başkan Kale, aynı zamanda engelli vatandaşların söz konusu merkeze gidip gelmelerini sağlayacak olan engelsiz ulaşım aracını da ilçeye kazandırdı.

“DAHA GÜZEL YARINLARI BİRLİKTE İNŞA EDECEĞİZ”

Engelli vatandaşların sorunlarının çözüme kavuşturulması, sosyal yaşama daha fazla dahil olmaları için çaba sarf ettiklerini ifade eden Başkan Kale, 37 aylık görev süresinde 112 engelli vatandaşa tekerlekli sandalye, yürüme barı, hasta yatağı, gıda yardımı, hastaneye ulaşım, berber ve kuaför desteği gibi birçok hizmeti vatandaşlarla buluşturduklarını ifade etti.

“Halka hizmet Hak’ka hizmettir” düsturuyla hareket ettiklerini vurgulayan Başkan Kale; “Temel amacımız, ilçemiz genelindeki tüm engelli vatandaşlarımızın dertlerine derman olmak, onların sorunlarını çözüme kavuşturmak ve engelli vatandaşlarla birlikte daha güzel yarınlar inşa etmektir” diye konuştu. (HABER MERKEZİ)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler