Takip Et

SON DAKİKA

Didim’de Gönüllüler Çalışma Grubu'na teşekkür plaketi

12 Mayıs 2017, Cuma 13:20

     


Didim Kent Konseyi'nde çalışan Gönüllüler Çalışma Grubu (Help in Hands) üyelerine, Akyeniköy Şehit Soner Turan Ortaokulu’na kazandırdıkları çocuk oyun parkı için teşekkür plaketi verildi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Didim Kaymakamlığı makamında gerçekleştirilen törende, Kaymakam İskender Yönden, grup üyelerine plaketi takdim ederek teşekkür etti ve çalışmalarının devam etmesini diledi. Didim Kent Konseyi Başkanı Osman Ayyıldız ise geçtiğimiz aylarda okula yapılan ziyarette, okul yönetimince çocukların oyun parkı ihtiyacı olduğunun grup üyelerine bildirildiğini belirterek, “Didim Help in Hands grubu, yaptıkları çalışmalarla okulun ihtiyacı olan oyun parkını çocuklarımıza hediye ettiler. Ben de kendilerine çok teşekkür ediyorum'' dedi. Grup adına plaketi alan Zilpha Grifitts da şunları söyledi: “Kaymakam Bey'e çok teşekkür ederiz. Kendileri, bizim yapmış olduğumuz sosyal projelerimize hep destek verdiler. Bundan sonra da çalışmalarımız devam edecek.”

Didim Kaymakamlığı'nda gerçekleştirilen törene İlçe Milli Eğitim Müdürü Emrah Turgut, Didim Kent Konseyi Başkanı Osman Ayyıldız, Akyeniköy Şehit Soner Turan Ortaokulu Müdürü Mustafa Çoban, Okul Aile Birliği temsilcisi ve Şehit Soner Turan’ın kardeşi İlker Turan, Akyeniköy Muhtarı Ahmet Yarımkaya ve Didim Help in Hands Grubu üyeleri katıldı. (EDİZ VERDİOĞLU)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler