Takip Et

SON DAKİKA

AYTO Akademi, üreticiler İçin gıda güvenliği eğitimi yaptı

12 Mayıs 2017, Cuma 18:11

     


AYTO Akademi ve Anadolu Kalkınma Derneği işbirliği ile “Güvenli Gıda, Güvenli Gelecek Projesi Üretici Eğitimi'', Eğitmen Rahime Petek Ataman'ın sunumuyla Aydın Ticaret Odası toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Gıda üzerine çalışan işletmeler ve gıda konusunda eğitim almış çalışanlarının katıldığı eğitimde Gıda Güvenliği, Tehlike ve Risk Kavramları, Gıda Güvenliği Riskleri, Gıda Hijyeni nedir? Nasıl Sağlanır? Gıda Üretiminde Hijyen İçin Beş Altın Kural, Gıdalardaki Mikrobiyolojik Riskler, Gıdalardaki Kimyasal Riskler, Gıda İle Temas Eden Madde ve Malzemeler, Gıda Katkı Maddeleri, Gıda Etiketleri, Gıda Güvenliğinde Resmi Kontrol Sistemleri hakkında bilgi verildi.

Eğitim sonunda konuşan Genel Sekreter İlknur Kabasakal, “AYTO Akademi olarak Anadolu Kalkınma Derneği ile birlikte gıda güvenliği konusunda bir eğitim düzenledik. Gıda üretimi, insan sağlığı ile doğrudan ilişkili ve toplum sağlığı için son derece öneme sahip bir konudur. Gıda güvenliğini ilgilendiren konularda yaşanan bilgi kirliliğinden birçok gıda üreticisi üyemiz olumsuz etkileniyor. Bugün düzenlediğimiz eğitim, üyelerimizin bilinçlenmesini ve sektörde daha güçlü olmalarını sağlayacaktır” dedi. (HABER MERKEZİ) 

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler