Takip Et

SON DAKİKA

Aldemir’den Özakcan’a iadei ziyaret

12 Şubat 2019, Salı 18:14

     


Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, geçtiğimiz günlerde kendisini ziyaret eden Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan’ı makamında ziyaret etti. Özakcan ve Aldemir bir süre baş başa sohbet ederek istişarelerde bulundu.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle ADÜ rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan’a iade-i ziyarette bulundu.

Belediyelerle üniversitelerin işbirliği içinde çalışarak, üniversitenin kente nasıl katkı sağlayabileceği konusunda görüş alışverişinin yapıldığı ziyarette Özakcan, “Adnan Menderes Üniversitesi'nin, (ADÜ) yeni rektörüyle çıtasını daha da yükselterek ülkemizdeki sayılı üniversiteler arasına gireceğine inanıyorum. Yerel yönetim olarak üniversiteyle ortak hareket etmeye ve üniversiteye her türlü desteği bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada vermeye hazırız. Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’e ve ekibine başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı.

31 Mart yerel seçimlerinde Demokrat Parti'den aday olan Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan’a başarılar dileyen Aldemir, “Belediyeler ve üniversiteler işbirliği içinde çalıştığı takdirde güzel hizmetler ortaya çıkar. Efeler Belediyesi’nin bugüne kadar üniversitemize imkanları ölçüsünde her türlü desteği verdiğini biliyorum. Bu anlamda belediye başkanımıza teşekkür ederek, başarılar diliyorum.” dedi. (HABER MERKEZİ) 







 
Son Eklenen Haberler