Takip Et

SON DAKİKA

Çerçioğlu, Kuşadası'ndaki altyapı çalışmalarını inceledi

12 Şubat 2016, Cuma 22:32

     


Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Kuşadası'nda yapılması planlanan köprülü kavşak alanında ASKİ Genel Müdürlüğü tarafından sürdürülen altyapı çalışmalarını inceledi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ)

ASKİ ekiplerinin Sabri Mumcu Caddesi, Kadınlar Denizi Caddesi ve Boyalık Yolu'nun kesiştiği mevkide gerçekleştirdiği yağmursuyu, içme suyu ve kanalizasyon hatları ile ilgili çalışmaları denetleyen Başkan Çerçioğlu, köprülü kavşak yapımı öncesinde söz konusu güzergâhtaki tüm altyapı sorunlarının bitirileceğini söyledi.

ASKİ çalışmalar çerçevesinde 1000 metre yağmursuyu, 800 metre kanalizasyon, 5000 metre de içme suyu hattı yapımı gerçekleştirecek.

“TRAFİK SORUNUNU EN KISA SÜREDE ÇÖZECEĞİZ”

Kuşadası'nda Marina taksi durağını da ziyaret eden Başkan Çerçioğlu, esnaf ile beraber bir süre sohbet edip çay içti. Çerçioğlu, “Kuşadası'na yapacak olduğumuz köprülü kavşak ve kavşak düzenlemeleri ile kesintisiz ve güvenli ulaşım sağlayıp trafik sorununu en aza indireceğiz. İlk olarak Sabri Mumcu Caddesi, Kadınlar Denizi Caddesi ile Boyalık Yolu'nun kesiştiği mevkide çalışma başlattık. ASKİ'nin gerekli altyapı çalışmalarını tamamlamasının ardından köprülü kavşağın inşaatına başlayacağız. En kısa sürede bu mevkide yaşanan trafik sorunlarını gidereceğiz" dedi.

VATANDAŞLA BULUŞTU

Kuşadası'nda ziyaretlerine devam eden Başkan Çerçioğlu daha sonra yol üzerinde bir kahvehaneye girerek vatandaşlarla sohbet etti. Çerçioğlu, Kuşadası'nda yapılacak olan köprülü kavşak ve diğer projeleri vatandaşlara anlattı. Vatandaşların sorunlarını da dinleyen Çerçioğlu, tüm talep ve istekleri en kısa sürede yerine getireceklerini ifade etti. Başkan Özlem Çerçioğlu daha sonra çalışmalarına Söke'de devam etti. (HABER MERKEZİ)







 
Son Eklenen Haberler