Takip Et

SON DAKİKA

Balbay yönetimi göreve hızlı başladı

12 Şubat 2016, Cuma 22:13

     


Geçtiğimiz ay büyük bir katılımla gerçekleştirilen Aydın Aile Hekimleri Derneği (AYAHED ) kongresinde başkan seçilen Dr. Taner Balbay ve yönetim kurulu üyeleri çalışmalara hızlı başladı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ)

Geçtiğimiz günlerde ilk olarak Halk Sağlığı Müdürlüğü'ne ziyarette bulunan AYAHED üyeleri, bu kez Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu ziyaret etti.

Ziyarette AYAHED Yönetim Kurulu Başkanı Dr.Taner Balbay’ın yanı sıra Yönetim Kurulu üyeleri Dr. Ali Demir, Dr. Hakan Elatik, Dr. Salih Güçlü ve Aydın Tabip Odası’nı temsilen Dr. Işık Doğan da hazır bulundu.

Aydın Büyükşehir sınırları içinde 301 aile hekiminin bulunduğunu kaydeden Balbay, “Aile hekimlerimizin, başta adaletsiz hafta sonu ASM nöbetleri olmak üzere, özlük hakları, ağır angarya iş yükleri, belediyelerin tutması gereken defin nöbetleri gibi birçok sorunumuz var. Bunlardan belediye ile ilgili olanlarını Özlem Hanım'a ilettik. Verimli bir görüşme gerçekleştirdik. İlgisinden dolayı kendisine teşekkür ederiz. Bundan sonra da diğer ilçe belediyelerine giderek sıkıntılarımıza çare arayacağız. Sorunlarımız çözülünceye kadar da çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi. (HAKAN AKIN)







 
Son Eklenen Haberler