Takip Et

SON DAKİKA

Nazillili şoförler ‘Çalışkan'ı’ tercih etti

12 Ocak 2018, Cuma 22:22

     


Nazilli Şoförler ve Otomobilciler Odasında seçim heyecanı yaşandı. Oda binasında gerçekleşen seçimde mevcut Başkan Seyfi Çalışkan ile Mustafa Esenay yarıştı. 427 oy alan mevcut başkan göreve yeniden seçildi.

 

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

 

Nazilli Şoförler Otomobilciler Otobüscüler Minibüscüler Nakliyeciler ve Servis Araçları Esnaf Odası seçimli olağan genel kurulunu yaptı. Oda binasında gerçekleşen seçimde mevcut Başkan Seyfi Çalışkan ile Mustafa Esenay yarıştı. Genel Kurula katılan oda üyeleri ise sonucun kendileri için hayırlı olmasını diledi.

 

Seçim öncesi konuşan Başkan Çalışkan, başkanlık görevini en iyi şekilde yürütmeye çalıştığını söyledi. Öte yandan Çalışkan görev süresi boyunca hiç bir şoförle sorun yaşamadığını, üyelerinin taleplerini yerine getirdiğini ifade etti. Çalışkan'ın gündeminde Büyükşehir'e ödenen aidat ücretleri de vardı. Bu ücretlerin haksız olduğunu söyleyen Çalışkan sorunu çözüme kavuşturmak için çalışmalara başladıklarını, Büyükşehir Belediyesi'ne dava açtıklarını söyleyerek konu hakkındaki tepkisini şu sözlerle ifade etti:

"Büyükşehir Belediyesi ile büyük sorunlarımız var. Büyükşehir'in aldığı aşırı ücretlere dava açtık. Büyükşehir'e kanun bu parayı alma yetkisi vermiyor, para alamaz diyor, bunlar bizden aidat, devir parası alıyor. İzmir Büyükşehir'de böyle bir şey yok. Alınan illerde dava açıldı kazanıldı." Seçim öncesi yaptıkları çalışmalara da değinen Oda Başkanı Çalışkan 25 İlçede bulunan Şoförler ve Otomobilciler Odasını kendi imkanlarıyla sıfırdan oluşturduğunu dile getirdi. Borçlarının olmadığını sözlerine ekledi.

 

Başkan Adayı Mustafa Esenay ise bunun bir bayrak yarışı olduğunu demokratik hakkını kullanarak seçime katıldığını ifade etti. Sandık başına giden oda üyeleri oy pusulalarını alarak gizli oy ile başkanlık seçimini gerçekleştirdi. Oy kullanan üyelere yelek hediye edildi.

 

YENİ YÖNETİM

Nazilli Şoförler Odasına kayıtlı 745 üyenin oy kullandığı seçimlerde Mustafa Esenay 120 aldı. 427 oy alan mevcut başkan Seyfi Çalışkan göreve yeniden seçildi. Seyfi Çalışkan'ın yeni yönetiminde yer alan listede şu isimler yer aldı:

Yönetim Kurulu Asil Üyeleri; Refik Ekiz, Hasan Tunca, Hasan Karahalil, Bahattin Demir, Bilal Okyay ve İbrahim Topçuoğlu.

Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri; İbrahim Ayar, Osman Avcı, Necati Koç, Ergün Kaplan, Birol Özçelik, Necdet Turan ve Mehmet Akkoyun. (SİMGE ATA) 







 
Son Eklenen Haberler