Takip Et

SON DAKİKA

Topuklu Efe'nin temposu şaşırtıyor

11 Ekim 2016, Salı 00:01

     


Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, yatırımda hız kesmiyor. Aydınlıların Topuklu Efe olarak andıkları Başkan Çerçioğlu 4 gün üst üste iki temel atma gerçekleştirip, iki yeni tesisi hizmete açtı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Açılış ve temel atma törenlerinde çok önemli açıklamalar yapan Başkan Çerçioğlu, “Aydın’a hiçbir hizmet yapmayanlar, bizim hizmetlerimizi engellemeye çalışıyorlar. Ben de bunlara “Nazar Etmeyin Ne Olur, Çalışın Sizin de Olur” diyorum” şeklinde konuştu.

Başkan Çerçioğlu geçtiğimiz hafta Pazartesi günü ilk olarak Aydın merkez Astim Organize Sanayi Bölgesi yanındaki 15 Temmuz Demokrasi Kavşağının açılışını gerçekleştirdi. Başkan Çerçioğlu, kapalı tünel, sanat yapıları, alt geçit , yan yollar ile 14 bin metre fore kazık ve 3 bin metre yol uygulaması yapılan 15 Temmuz Demokrasi Kavşağının açılışında, şehrin istihdam kaynağı olan Astim Organise Sanayi bölgesini daha da büyüterek 5 bin kişilik ilave istihdam sağlayacakları müjdesini verdi. Başkan Çerçioğlu Köprülü Kavşaktan ilk geçişi kendi kullandığı makam aracı ile yaptı.

Başkan Çerçioğlu, bir gün sonra Yenipazar ilçesinde 2 katlı olacak olarak planlanan, içerisinde nikah salonu ve ASKİ birimleri, sergi salonu, atölye, sekreterya , 2 adet derslik , düğün salonu ve teras kafe bulunacak olan Yenipazar Kültür Merkezinin temelini attı.

ÇERÇİOĞLU KARPUZLU’DA EZBER BOZDU

Aydın’ın Topuklu Efesi Özlem Çerçioğlu açılış kervanına bir gün sonra Karpuzlu’da devam etti. Bugüne değin pek çok siyasetçinin, “Karpuzlu çıkmaz sokak, hizmet gitmez” dediği ilçede yeni Otogarın açılışını yapan Başkan Çerçioğlu, yeni otogarın iki katlı, beş adet bilet satış ofisi,3 adet yerel ürün satış ofisi, mescit, kafeterya ve restorana sahip olacağını belirtip, 8 bin 300 metrekare alan üzerindeki otogarın maliyetinin 1,5 milyon TL olduğunu ifade etti.Açılışta Karpuzlu Belediye Başkanı Tuğrul Ozan, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na Karpuzlu’ya yaptığı hizmetler için plaket takdim etti.

Son olarak , Aydın Merkez Kemer Mahallesindeki Atatürk Spor Tesisinin temel atma törenini gerçekleştiren Topuklu Efe Çerçioğlu, 19 Milyon 685 bin TL’ye mal olacak olan tesisin 21 bin 500 metrekare alanda inşa edileceğini kaydederek, “İçerisinde açık ve kapalı olimpik yüzme havuzu, kondisyon salonu, tenis kortları ve kafeteryanın yanı sıra,Termal Sağlık Binasında su terapi odası , fizyoterapi merkezi ve ayrıca engelli çocuk ve vatandaşlarımızın faydalanabileceği rehabilitasyon havuzu bulunacak. 2 bin metrekarelik bir seyir terası da yer alacak. Göreceksiniz bu tesis Aydınlı bir çok şampiyonun ilk yetiştiği yer olacak” dedi.

"İKİ YILDA 787 KM YOL YAPTIK ,14 YILDA 7 KM YOLU YAPAMADILAR"

Atatürk Spor Tesisin temel atma töreninde çok önemli açıklamalar yapan Başkan Çerçioğlu, “Aydın’a bir hizmet, bir eser yapmaya başlıyoruz,kazmayı vuruyoruz, malum kişiler başlıyor gıybet etmeye.Yok efendim ne gerek varmış, pahalıymış. Fakat, malum kişiler de sürekli olarak yaptığımız hizmetlere karşı bir rahatsızlık ve eleştiri var. Biz iki yıl içinde 787 kilometre yol yaptık, bunlar 14 yılda 7 kilometrelik yolu bitiremediler. Bunlarda iş yok, laf çok. Şimdi bunlara soruyorum niçin Otobanın devamı Buharkent’e , Denizli’ye kadar gitmiyor. 14 yıldır yapmamanızın sebebi nedir.” İfadelerini kullandı.

"NAZAR ETMESİNLER, ÇALIŞSINLAR"

15 Temmuz Demokrasi Kavşağı başta olmak üzere yatırım ve hizmetlerden birilerinin rahatsız olduğunu vurgulayan Başkan Çerçioğlu, “Fen İşleri Daire Başkanımıza söyledim, köprülü kavşağa hemen kocaman bir nazar boncuğu asın. Allah kem gözlerden bizi korusun. Bunların nazarından Aydınımıza bir şey olacak diye vallahi çekiniyorum. Ve diyorum ki , Nazar etme ne olur , çalış seninde olur” şeklinde konuştu.
(EDVERTORİAL ÇALIŞMA)

BİR RÜYAYI YAŞAMAK İÇİN İZLEYİN







 
Son Eklenen Haberler