Takip Et

SON DAKİKA

Didim esnafına indirimli elektrik fırsatı

11 Ekim 2016, Salı 15:55

     


Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Enerya Elektrik Ticaret A.Ş arasında imzalanan protokol kapsamında, firmaya abone olan oda üyelerine yüzde 15 indirim uygulanacak.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası, üyelerine elektrik ücretlerinde indirim sağlanması için adım attı. Didim Esnaf Odası ile Enerya Elektrik Ticaret A.Ş arasında imzalanan protokol kapsamında oda üyelerine yüzde 15 indirim uygulanacak.

Odada düzenlenen imza töreninde konuşan Enerya Aydın Satış ve Pazarlama Müdürü Şafak Günyar, serbest tüketici kavramında esnafın bilinçlendirilmesi gerektiğini belirterek, “Serbest tüketici hakkı konusunda bizler esnafımızı da bilinçlendireceğiz. Bu kapsamda yıllık 3600 kw/sa üzerinde olanlar serbest tüketici olabiliyor ve bu da ayda 115 TL gibi bir rakama tekabül ediyor. Bu koşullardaki tüketici istediği yere abone olabiliyor. Biz de bu kapsamda Didim Esnaf Odası ile protokol imzalayarak oda üyelerimizi bu indirimlerden yararlandırmak istedik. İki kuruma da hayırlı olmasını diliyorum. Bizler bu konuda ilçede bilgilendirmeler yapmaya devam edeceğiz” dedi.

HALK DA FAYDALANABİLİR

Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yaşar Pektaşoğlu ise imzalanan protokolün her iki kuruma da hayırlı olmasını dileyerek, “Esnafımızın yararlanacağı bir protokol ama halkımız da firmadan bilgi alarak bu uygulamadan yararlanabilir. Oda üyelerimiz, konuyla ilgili firmadan ya da odamızdan bilgi alabilirler. Bizler esnafımızın yararına olan bu tür çalışmaları sürdürmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Konuşmaların ardından protokol metnine imzalar atıldı. Esnaf Odası'nda gerçekleştirilen imza törenine, Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yaşar Pektaşoğlu, Enerya Aydın Satış ve Pazarlama Müdürü Şafak Günyar ile Enerya Aydın Satış Uzman yardımcısı Ali Dağ katıldı. (EDİZ VERDİOĞLU)

BİR RÜYAYI YAŞAMAK İÇİN İZLEYİN







 
Son Eklenen Haberler