Takip Et

SON DAKİKA

ÇYDD’den üniversite öğrencilerine kaynaşma yemeği

11 Ekim 2016, Salı 13:50

     


Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Söke Şubesi, Adnan Menderes Üniversitesi Söke Meslek Yüksek Okulu'na yeni başlayan öğrencileri Doğanbey Mahallesi'nde düzenlediği kaynaşma yemeğinde bir araya getirdi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

ÇYDD Söke Gençlik Birimi, Söke Meslek Yüksek Okulu'na bu yıl kaydolan öğrencilerle tanışma, kaynaşma, Söke ve çevresini tanıtma amacıyla cumartesi günü Karina ve eski Doğanbey’e gezi düzenledi.

ÇYDD Söke Şube Başkanı Meliha Özkesici konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “19 yıldır Söke ÇYDD olarak gençlerimizin sosyal ve demokratik gelişimlerine katkıda bulunmanın yanı sıra ekonomik ihtiyaçlarına bir nebze olsun dokunabilmek amacıyla çeşitli çalışmalar yapmaktayız. Kendi alanlarında uzman kişilerden aldığımız destekle gençlerimizin hayata tam donanımlı olarak yetişmeleri için hazırladığımız projelerle, yıllardır gençlerimizin yanında yer almaktayız. Gençliğin kültürel ve bilimsel gelişmeleri takip eden, Atatürk devrimlerini özümsemiş, çağdaş, laik ve hukuk devletinin önemini kavramış bireyler olmalarını istiyoruz. Yaptığımız tüm çalışmalarda bu ilkeleri gözönünde bulunduruyoruz. Bu çalışmalarımızda burs vererek öğrencilerimizi destekleyen Sökelilere, sağladığı olanaklarla çalışmalarımızı kolaylaştıran Söke belediyesine gönülden teşekkür ediyoruz. Ayrıca cumartesi günü yapılan Karina eski Doğanbey gezimizde sponsor olanlara ve destekleriyle daima yanımızda olanlara teşekkür ediyoruz” dedi. (BURHAN CEYHAN)

BİR RÜYAYI YAŞAMAK İÇİN İZLEYİN







 
Son Eklenen Haberler