Takip Et

SON DAKİKA

Çine’nin bozuk yolları başına bela oldu

11 Ekim 2016, Salı 10:40

     


Çine'nin bozuk yolları, Efeler’de yaşayan Ali Bentür'ü mağdur etti. Daha önce Çine'deki yüksek kasisler nedeniyle otomobilinin tamponu zarar gören Bentür, bu kez yerinden çıkan rögar kapağının gazabına uğradı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Efeler’de yaşayan ve anne ile babasını ziyaret etmek için Çine’ye gelen Ali Bentür'e ait otomobilin egzozu, Çine Sanayi sitesindeki yerinden çıkan rögar kapağına takılarak söküldü. Bentür, daha önce Çine'nin şehir merkezinde haddinden fazla yüksek olan bir kasis nedeniyle otomobilin tamponunun yerinden söküldüğünü belirterek, "Sanayi sitesinde ve ilçenin birçok yerinde yollar çok bozuk. Çine yollarındaki bozuk yollarda zikzak çizerek araç kullanıyoruz. Bundan önceki yaşadığım üzücü olayda, kasise çapraz girmeme rağmen otomobilin tamponunu kurtaramadım" dedi.

Rögar kapağının yerinden çıktığını ifade eden Ali Bentür, "Yanından geçemedim çünkü otomobil vardı. Rögar kapağı egzozu yerinden söktü. Benim başıma gelenler küçük kazalar. Bugün bana zarar veren rögar kapağı, başkalarının yaralanmasına ve hatta ölümüne bile sebep olabilir. İstanbul’da bir rögar kapağı yerinden çıktı, belediye gelip zamanında yapmadı. Çöpçü rögarın içine düştü ve çöpçünün cesedini 11 metre derinden çıkardılar. Küçük bir sorun gibi görünmesi kimseyi yanıltmasın. Yetkililer bu gibi sorunları ciddiye alsın" diye konuştu. (OSMAN YURTTAŞ)

BİR RÜYAYI YAŞAMAK İÇİN İZLEYİN







 
Son Eklenen Haberler