Takip Et

SON DAKİKA

Çankaya Üniversitesi öğrencileri Söke’de

11 Ekim 2016, Salı 13:52

     


Çankaya Üniversitesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü yöneticileri, uygulamalı çalışmaları için Söke’yi seçti. İlçeye gelen üniversite öğretim görevlileri ve öğrenciler, Söke Belediyesi'ni de ziyaret ederek yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler aldı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, Fen İşleri Müdürü ve Belediye Başkan Yardımcısı Mine Aşçı, konuklarına Söke Belediyesi’nin kentsel planlamalarıyla ilgili bilgi verdi.

Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, öğrencilerin sorularını yanıtlarken Şehir ve Planlama Bölümü öğrencilerinin Söke ile ilgili gözlem ve düşüncelerini de almayı ihmal etmedi. Başkan Toyran, bölüm yöneticilerine çalışmaları için ilçesini seçtiklerinden dolayı teşekkür etti.

Dr. Emre Tepe, Söke Belediyesi’nin Kentsel Tasarım Projesi'nin ilgilerini çektiğini, bu konuda yarışma modelinin seçilmesinin özellikli bir anlayış olduğunu dile getirdi.

Çankaya Üniversitesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü öğretim üyeleri Mehmet Ali Kahraman, Yrd. Doç. Dr. Ezgi Orhan Nalbantoğlu, Dr. Emre Tepe, Araştırma Görevlisi Can Gölgelioğlu’nun nezaretinde Söke’ye gelen yaklaşık 40 kişilik öğrenci grubunun cuma gününe kadar Söke’de olacakları belirtildi. Üniversiteliler, ilçe merkezi başta olmak üzere Güllübahçe, Doğanbey gibi mahalleleri de gezerek çalışma yapacak. (BURHAN CEYHAN)

BİR RÜYAYI YAŞAMAK İÇİN İZLEYİN







 
Son Eklenen Haberler