Takip Et

SON DAKİKA

ABD'den Kuşadası'na ziyaret

11 Ekim 2016, Salı 15:59

     


Kuşadası'nın ABD'deki kardeş kenti Monterey'den gelen bir heyet, Belediye Başkanı Özer Kayalı'yı makamında ziyaret etti.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Kuşadası ile 2012 yılında resmi kardeş kent sözleşmesi imzalayan Kaliforniya'nın turistik beldesi Monterey'den gelen heyet, Kuşadası Belediyesi'ni ziyaret ederek Başkan Özer Kayalı ile görüştü. Monterey Kardeş Kentler Derneği ve Festival Organizasyon Komitesi Başkanı Yavuz Vural Atilla, Monterey Belediye Meclis Üyesi Nancy Selfridge ve Söke Belediyesi'nin kardeş şehri Salinas Belediye Meclis Üyesi Steve McShane'nin aralarında bulunduğu heyeti, Başkan Kayalı ile birlikte Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Ayşe Şerifoğlu, Kuşadası Belediye Meclis Üyeleri Cem Arslan, Ferah Sürekçi ve Filiz Üyücü karşıladı.

İki şehir arasında ortak projeler geliştirerek kültürel ve sosyal ilişkiler sağlanması gerektiğini belirten Başkan Kayalı, Monterey Kardeş Kentler Derneği ve Festival Organizasyon Komitesi Başkanı Yavuz Vural Atilla'ya kardeş kent ilişkilerinin gelişmesinde göstermiş olduğu katkılardan dolayı teşekkür etti. Ziyaretin ardından heyet, restorasyon çalışmaları tamamlanarak ziyarete açılan Güvercinada'yı ziyaret etti (MEHMET ÇALIK)

BİR RÜYAYI YAŞAMAK İÇİN İZLEYİN

 







 
Son Eklenen Haberler