Takip Et

SON DAKİKA

Aydınlı berber Amerikan tıraşı yapmama kararı alıp dolar yaktı

11 Ağustos 2018, Cumartesi 17:15

     


Aydınlı berber Bülent Kovacı, işyerinin camına yazdığı, ‘İşyerimizde Amerikan tıraşı yapılmaz’ tabela ile son günlerde ülkede ekonomik kaosa neden Amerika’ya tepkisini ortaya koydu. Ayrıca, Kovacı cüzdanında bulunan 4 adet 1 Amerikan dolarını, ateşe vererek yaktı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Efeler Hasanefendi Mahallesi Sevgiyolu’nda esnaflık yapan Bülent Kovacı, dikkat çekici bir eylem başlattı. ABD Başkanı Donald Trump’ın Türkiye'ye uyguladığı yaptırımlar nedeniyle son günlerde döviz fiyatlarındaki artışın ülke ekonomisine verdiği zararı tepki vermek istediğini belirten Kovacı, vatanını seven herkesin Amerika’ya karşı tepkisini ortaya koymasını istedi.

Mesleğini severek yaptığını ifade eden Kovacı, müşteriye özel ustura ve havlu kullanmasıyla dikkat çekiyor. 1996 yılından bu yana berberlik mesleğiyle para kazanan Bülent Kovacı, “Son günlerde ülkemize oynanan oyunlar var. Bu sebepten ufak bir tepki olsun diye iş yerimde Amerikan tıraşı yapmama tepkisi koydum. Herkesin bence bir tepki koyması lazım” dedi.

Ülkesini ve vatanını çok sevdiğini dile getiren Kovacı, Amerika’nın uyguladığı yaptırımlar nedeniyle oluşan kaosun üstesinden ülke olarak gelineceğini vurguladı. Kovacı, “Karınca misali, küçükte olsa tepkimi koydum, ülkemi ve vatanımı seviyorum. Birlik ve beraberliğimizi bozamazlar. Ben tepkimi koydum. Ülkesini ve vatanını seven herkes de tepkisini koyması gerekir“ ifadelerini kullanıp, cüzdanında bulunan 4 adet 1 Amerikan dolarını, iş yerinin önünde ateşe vererek yaktı. (ERDAL AYDIN)


HABER VİDEOLARI






 
Son Eklenen Haberler