Takip Et

SON DAKİKA

Savaş'tan AYMAS'a ziyaret

11 Ağustos 2017, Cuma 16:00

     


AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi ve Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, AYMAS Galericiler Sitesi’ni ziyaret ederek, galerici esnafının sorunlarını dinledi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

AYMAS Galericiler Sitesi Başkanı Hasan Yoğurtçu’ya ait galerinin önünde esnaflarla bir araya gelen Savaş, hükümetin Aydın’a yaptığı yatırımlarla ilgili açıklamalarda bulundu. Aydın’da üretim ekonomisini güçlendirmek amacıyla çalışmalar yaptıklarını belirten Savaş, Çıldır Havaalanı’nın tarifeli uçuşlara açılması konusunun da takipçisi olduğunu dile getirdi.

“YATIRIMLAR AYDIN İÇİN ELZEM”

Aydın’da önemli yatırımlara imza attıklarını kaydeden Savaş, Şehir Hastanesi ve Denizli Otoyolu’nu hayata geçirmek için çalıştıklarını anlattı. Kentte kurulması planlanan Gıda İhtisas Serbest Bölgesi’nin hayat geçmesinin istihdama önemli katkı sağlayacağını belirten Savaş, bu yatırımların Aydın için elzem olduğunu ifade etti.

AYMAS Galericiler Sitesi esnafı da, minibüslerdeki yüzde 18 KDV oranının yüksek olduğunu söyleyerek, Milletvekili Savaş’tan bu soruna çözüm bulmasını talep etti. Efeler’deki noter sayısının azlığından da yakınan esnaf, noter için zaman zaman İncirliova’ya gitmek durumunda kaldıklarını söylediler. Milletvekili Savaş ise sorunların takipçisi olacağını söyledi.

Savaş’a ziyaretinde AK Parti Efeler İlçe Başkanı Aytaç Arslan ve AK Parti Aydın Eski Milletvekili Adayı Metin Yavuz da eşlik etti. (KIVANÇ UĞUR)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler