Takip Et

SON DAKİKA

13 ülkeden 20 öğrenci Haluk Alıcık'ı ziyaret etti

11 Ağustos 2017, Cuma 10:37

     


Yunus Emre Enstitüsü'nün Türkiye’de bu yıl sekizincisini düzenlediği Türkçe Yaz Okulu projesi kapsamında 57 ülkeden 700 gönül elçisinin katıldığı etkinliğe Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık da destek verdi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Türkçe Yaz Okulu’na bu yıl Türkiye çapında 22 ildeki 23 üniversite ev sahipliği yaptı. (ADÜ)Adnan Menderes Üniversitesi de 13 ülkeden 20 öğrenci ile geniş kapsamlı programda yer aldı. Yunus Emre Enstitüsünde ve Türkoloji bölümlerinde öğrenim gören öğrencilerin katılımıyla gerçekleşen Türkçe Yaz Okulu programında, Aydın’ın turistik yerlerine gezi düzenlendi.

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık'ın da destek verdiği gezi sonunda Nazilli’ye gelen öğrenciler, misafirperverlikle ile karşılandı. Başkan Alıcık'ı makamında ziyaret eden öğrenciler, geziyle ilgili fikirlerini paylaştı. Katılımcılarla tek tek tanışarak Nazilli'ye geldiklerinden dolayı memnun olduğunu ifade eden Alıcık, ziyaret sonrası öğrencilerle hatıra fotoğrafı çekilmeyi de ihmal etmedi. Böyle bir organizasyona destek verdiği için mutluluk duyduğunu söylen Başkan Alıcık, gezinin koordinatörlüğünü yapan Yrd. Doç. Dr. Gülnur Aydın, Okutman Hamza Özkan ve Okutman Gökhan Türk’e teşekkür etti.

Gezi kapsamında Sümer parkına giden öğrencileri, Nazilli Belediyesi Mehter Takımı mehter marşlarıyla karşıladı. (HABER MERKEZİ)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler